Βαθμολογία

Εξέδωσε ανακοίνωση ο ΟΦΗ

Εντονα παράπονα έχουν στον ΟΦΗ για τη διαιτησία του αγώνα κυπέλλου της Τρίτης (25/10) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 1η αγωνιστική των ομίλων, όπου υπέκυψαν με 1-0 στη Ριζούπολη.

Η διοίκηση της κρητικής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τα παράπονα της, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο «για διαιτητικές αποφάσεις που προσβάλλουν την νοημοσύνη και με τις οποίες γελάει ο κόσμος». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για τις διαιτητικές αποφάσεις της Ριζούπολης, που προσβάλουν τη νοημοσύνη μας και την αισθητική μας, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Γελάει ο κόσμος! Υποβαθμίζεται το ποδόσφαιρο και όσοι το υπηρετούμε. Ένα όμως είναι βέβαιο. Ο ΟΦΗ θα προβεί στις κινήσεις που πρέπει να κάνει στα αρμόδια όργανα, ώστε κάποιοι να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ΟΦΗ. Το VIDEO του αγώνα και ότι χρειάζεται, είναι ήδη στην διάθεση εκείνων που πρέπει. Όσοι είδαν το παιχνίδι, κατάλαβαν ότι η ομάδα μας είναι στον δρόμο της επιστροφής στην Σούπερ Λίγκ. Και αυτήν την πορεία, δεν μπορεί να την σταματήσει κανείς».