Βαθμολογία

Γκώνιας: «Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση»

Μπορεί η Καλλιθέα να έχασε με 3-0 την Τρίτη (25/10) από τον Πανθρακικό και να μην κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία με εξαίρεση ένα σουτ του Μπέλη, όμως, ο Τάκης Γκώνιας έμεινε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης είπε πως η ομάδα του πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Θρακιώτες για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του: «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά στον Κώστα (σ.σ. Ανυφαντάκη) και τον Πανθρακικό. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Κάναμε μία εξαιρετική εμφάνιση. Παίξαμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο θεσμό του Κυπέλλου, βέβαια. Αν σκεφτούμε το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, για την ένταση που βγάζει η ομάδα στο παιχνίδι, ο ρυθμός είναι πάρα πολύ υψηλός.

Καταφέραμε να παίξουμε τον Πανθρακικό στα 40 μέτρα όλο το δεύτερο ημίχρονο. Και στο δεύτερο ημίχρονο αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 10 λεπτά, μετά ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και από το πουθενά δεχτήκαμε ένα τέρμα».