Βαθμολογία

Ένα λουλούδι για τον Μπάμπη (pics)

Τρίαντα χρόνια συμπληρώνονται αύριο Τετάρτη από την δολοφονία του Χαράλαμπου Μπλιώνα από φωτοβολίδα οπαδού του ΠΑΟΚ πριν την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Δικέφαλο του Βορρά το 1986.

Για τον λόγο αυτό η αποστολή της ΑΕΛ πριν την αναχώρηση της για την Θεσσαλονίκη έκανε μια στάση στο στάδιο Αλκαζάρ για να καταθέσει ένα λουλούδι στη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Στάση στο στάδιο Αλκαζάρ πραγματοποίησε κατά την αναχώρησή της για την Θεσσαλονίκη η αποστολή της ΑΕΛ, για να καταθέσουν τα στελέχη και οι ποδοσφαιριστές ένα λουλούδι στη μνήμη του αδικοχαμένου Χαράλαμπου Μπλιώνα.

Αύριο συμπληρώνονται 30 χρόνια από την δολοφονία του άτυχου φιλάθλου, με φωτοβολίδα οπαδού της φιλοξενούμενης ομάδας, πριν την έναρξη αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ! 

Όλοι ευχήθηκαν να μην επαναληφθεί ποτέ κάτι τέτοιο στα γήπεδα, ενώ ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε στα παριστάμενα ΜΜΕ πως ήταν υποχρέωση της ομάδας να βρεθεί σήμερα εκεί που γράφτηκε η πιο μαύρη σελίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λουλούδια εκ μέρους του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια και της διοίκησης, που έδωσε σύσσωμη το παρόν, κατέθεσε ο πρόεδρος Ανδρέας Λιόντος, ο οποίος επίσης έστειλε προς κάθε κατεύθυνση μηνύματα κατά της βίας.