Βαθμολογία

Έκανε πρεμιέρα το ανανεωμένο δελτίο του ΑΝΤ1

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγα λεπτά το νέο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσα από το Τηλεκοντρόλ(θυμηθείτε εδώ), ο σταθμός σύντομα θα άλλαζε ριζικά εμφάνιση στο ANT1 NEWS, κι έτσι σήμερα η αλλαγή έγινε. Η Μαρία Χούκλη,που βρίσκεται στο τιμόνι των κεντρικών δελτίων, καλησπέρισε τους τηλεθεατές για 1η φορά μέσα από το πλήρως ανανεωμένο, πολύ προσεγμένο και όμορφο στούντιο,όπου κυριαρχεί και πάλι το μπλε χρώμα-με το πάτωμα,όμως, να είναι σε αποχρώσεις μαύρου και λευκού- ενώ και το Logo του δελτίου είναι πια, όπως ήδη θα έχετε δει, σε λευκό χρώμα-όπως δηλαδή είναι πλέον και το νέο σήμα του καναλιού.

Ακόμη,αλλαγή είδαμε και στα σουπεράκια,καθώς οι υπέρτιτλοι των ειδήσεων εμφανίζονται πια με κόκκινο χρώμα. Επιπρόσθετα,άξιο προσοχής και παρατήρησης είναι ότι πλέον μες στο στούντιο υπάρχει, μπροστά από το τραπέζι της παρουσιάστριας,το logo του δελτίου σε τρισδιάστατη μορφή(βλ. εικόνα πάνω αλλά και παρακάτω), κάτι που είναι πολύ όμορφο και έδωσε έναν σύγχρονο και κομψό τόνο στο δελτίο.Επίσης, πίσω από τη Μαρία Χούκλη βλέπουμε video wall όπου εμφανίζονται οι ρεπόρτερς του καναλιού. Εν συνεχεία, το πλατό είναι στο σύνολό του πολύ πιο εντυπωσιακό αλλά και πολύ μεγαλύτερο από ό,τι ήτανε,ενώ να σημειώσουμε πως ο ήχος που ντύνει τα δελτία εδώ και πολλά χρόνια, παρέμεινε-δικαίως- ίδιος.

Εν ολίγοις,η εικόνα που είδαμε είναι απολύτως μοντέρνα, αρκετά διαφορετική αλλά και πολύ δουλεμένη, και συμπλέει με την καινοτόμα εμφάνιση που έχει εφαρμόσει το κανάλι εδώ και λίγο διάστημα. Επιβαλλόταν,επομένως,αυτή η αλλαγή στη ναυαρχίδα του καναλιού,και μπορούμε να πούμε πως τα νέα γραφικά και η νέα δομή μάς άρεσαν ιδιαίτερα, μας εξέπληξαν θετικά,κι αναμφίλεκτα έδωσαν φρέσκια πνοή στο δελτίο του σταθμού,που για χρόνια είχε μια εικόνα αρκετά κομψή μεν, κάπως παλιακή δε.