Βαθμολογία

Τα εισιτήρια του ΑΕΛ-Πανιώνιος

Ενημερωτική ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο εξέδωσε τη Δευτέρα (24/10) η ΠΑΕ ΑΕΛ. Σε κυκλοφορία θα διατεθούν από την Τρίτη (25/10) και οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να τα προμηθεύονται μέχρι την ώρα του αγώνα. Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει πως το ωράριο προπώλησης και οι τιμές των εισιτηρίων ημέρας για τον αγώνα ΑΕΛ – Πανιώνιος (AEL FC ARENA - Σάββατο 29/10/2016, 3 μ.μ.) θα έχουν ως εξής:

Τρίτη 25/10, 10 π.μ.-5 μ.μ. από τα γραφεία της ΠΑΕ (Κύπρου 72, 5ος όροφος)

Τετάρτη 26/10 10 π.μ.-8 μ.μ. από τα γραφεία της ΠΑΕ

Πέμπτη 10 π.μ.-5 μ.μ. από τα γραφεία της ΠΑΕ

Σάββατο 29/10 (ημέρα διεξαγωγής), 10 π.μ.- 3 μ.μ., ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA

Αναλυτικά οι τιμές είναι οι ακόλουθες:

· ΘΥΡΑ 18 VVIP: 50€

· ΘΥΡΕΣ 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22: 30€

· ΘΥΡΕΣ 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10: 15€

· ΘΥΡΕΣ 1,2,11,12,13 & 23: 10€

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παιδιά ηλικίας έως και 10 ετών, που δεν καταλαμβάνουν αποκλειστική θέση, μπορούν να εισέρχονται δωρεάν.

Διαδικασία εισόδου:

- Για την εξυπηρέτησή σας ενημερώνουμε ότι για αγορά εισιτηρίων ημέρας απαιτείται προφορικά το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ο ΑΜΚΑ έχοντας στην κατοχή σας την αστυνομική ταυτότητα σε περίπτωση ελέγχου. ΠΡΟΣΟΧΗ στην ορθή διατύπωση του ΑΜΚΑ διότι σε περίπτωση λάθους το σύστημα δεν εκδίδει εισιτήριο. Κάθε άτομο με τα στοιχεία του μπορεί να προμηθευτεί μόνο ένα εισιτήριο, το προσωπικό του. Παρακαλούμε για την όσο πιο έγκαιρη προσέλευση και προαγορά ώστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία.

- Είσοδος δικαιούχων εγγεγραμμένων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων από τη Θύρα 1 (νότιο πέταλο), ΑΥΣΤΗΡΑ με ταυτόχρονη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ΚΑΙ κάρτας δικαιούχου ΣΕ ΙΣΧΥ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και με ωράριο εισόδου προκειμένου να εξυπηρετηθούν ομαλότερα. Είσοδος καταγεγραμμένων ΑΜΕΑ από την ΠΑΕ ΑΕΛ από την ανατολική και δυτική κερκίδα δωρεάν για το ΑΜΕΑ με επίδειξη επικυρωμένων κρατικών εγγράφων ΣΕ ΙΣΧΥ και με συνοδό δωρεάν μόνο σε περίπτωση κινητικών προβλημάτων του ΑΜΕΑ.

- Οι μαθητές θα εισέρχονται ομαδικά, αφού προηγηθεί συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΛ, δωρεάν με τη συνοδεία εκπαιδευτικών.

- Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας και ημέρας συνεπάγεται και αποδοχή των όρων, προϋποθέσεων και κανόνων συμπεριφοράς και συμμόρφωσης φιλάθλων, όπως αυτοί έχουν δημοσιοποιηθεί και επικυρωθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τη Super League και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφόρα στους Κανονισμούς Σταδίων. Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της και δύναται να αποβάλλει ή να απαγορεύσει την είσοδο σε οιονδήποτε εκδηλώσει παραβατική συμπεριφορά.