Βαθμολογία

Με Βαρέλα η προπόνηση της Δευτέρας

Με την συμμετοχή του Νίκο Βαρέλα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΛ και ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (26/10) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το κύπελλο.

Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ καθώς όσοι αγωνίσθηκαν πάνω από 45λεπτο στα Γιάννινα έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα με την συμμετοχή όπως είπαμε και του Νίκο Βαρέλα, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, καθώς και των Κεϊτά και Μακρή από την Κ20.

Μόνος του γυμνάστηκε ο Δημήτρης Καπός, ενώ μέρος του ομαδικού προγράμματος ακολούθησε ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ χωρίς όμως να προσδιορίζεται ακόμη ακριβώς από το ιατρικό επιτελείο η ημερομηνία επιστροφής του σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα.

Αύριο Τρίτη η προπόνηση της ΑΕΛ θα είναι απογευματινή στις 16:00 και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί και η αποστολή όπου και θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη και το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος με τη σύμφωνη γνώμη διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, η αποστολή θα κάνει ολιγόλεπτη στάση στο στάδιο Αλκαζάρ, προκειμένου τα μέλη και οι συνοδοί της να εναποθέσουν λίγα λουλούδια στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο φίλαθλος Χαράλαμπος Μπλιώνας, καθώς την Τετάρτη συμπληρώνονται 30 χρόνια από την δολοφονία του.