Βαθμολογία

Στα Γιάννενα ο Κούγιας (pics)

Για ακόμα μια φορά κοντά στην ΑΕΛ βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας όπως συνέβη και σήμερα (23/10) στην αναμέτρηση των "βυσσινί" με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Ζωσιμάδες".

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ παρακολούθησε την αναμέτρηση και στο ημίχρονο αυτής έκανε δηλώσεις στο athleticlarissa.gr και τον ανταποκριτή του site στην ηπειρωτική πρωτεύουσα Αντώνη Ρηγανάκο.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στα Γιάννενα, στην εικόνα του αγώνα και εστίασε στα λάθη του τερματοφύλακα που έφεραν και την ήττα με 4-0.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Κούγια:

Επιστροφή σήμερα στα Γιάννενα ως αντίπαλος του ΠΑΣ σε επίσημο παιχνίδι με την ομάδα της ΑΕΛ:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον τρόπο που με αντιμετωπίζει ο κόσμος όταν έρχομαι στα Γιάννενα, το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου είναι μεγάλη ικανοποιήση και είναι μεγαλύτερο ακόμα και από μια νίκη. Εμείς απολαμβάνουμε την φιλοξενία και όσον αφορά το παιχνίδι δεν ήταν παιχνίδι που φαινόταν ο ΠΑΣ να προηγηθεί τόσο εύκολα με 2-0, δυο λάθη από τον τερματοφύλακα μας, όπου έχουμε μεγάλο πρόβλημα εκεί με τον τραυματισμό του Ξενοδόχοβ και όσα έγιναν με τον Ντεγκρά το πληρώνεις. Το α και το ω είναι ο τερματοφύλακας. Πάντως είναι ένα παιχνίδι καθαρό, ο ΠΑΣ δικαίως προηγείται με 2-0 ας ελπίσουμε εμείς στο δεύτερο ημίχρονο να ισορροπήσουμε».

Σε ερώτηση αν υπάρχει αισιοδοξία για την συνέχεια είπε:

«Γενικά έχουμε πολύ καλή ομάδα, ο προπονητής μας σήμερα αντικατέστησε μερικά βασικά στελέχη το σεβόμαστε, δεν παίζει ο Κόντορ, ο Αναστασόπουλος, ο Αβράαμ όμως είναι μεγάλος προπονητής και ξέρει τι κάνει».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ