Βαθμολογία

Ασταμάτητη η ΑΕΛ Γυναικών! (Pics)

Το δύο στα δύο κατάφερε να κάνει η ΑΕΛ Γυναικών την Κυριακή (23/10) απέναντι στην Ολυμπιάδα Υμηττού στο στάδιο Αλκαζάρ για το πρωτάθλημα Α’ Εθνικής Γυναικών (2η αγων.) επικρατώντας με 3-1!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ένα παιχνίδι με όμορφες καιρικές συνθήκες όπου οι δύο ομάδες κατάφεραν να παίξουν όμορφο παιχνίδι και να προσφέρουν θέαμα!

Η ΑΕΛ ήταν αυτήν που μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και Μόλις στο 3ο λεπτό μετά από σέντρα της Κόλιας από αριστερά την κεφαλιά πήρε η Ζντράκοβιτς δείχνοντας η μπάλα να πηγαίνει προς τα δίχτυα όμως τελευταία στιγμή κατάφεραν οι αμυντικοί της Ολυμπιάδας να διώξουν την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Στο 15ο λεπτό μετά από ωραία ενέργεια τις Χρηστοφορίδου έβγαλε σέντρα μες την περιοχή, αποδέκτης της μπάλας έγινε η Στρετένοβιτς και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Για να έρθει η στιγμή στο 25ο λεπτό μετά από συνεργασία της Λόγου με την Γαγάρα η τελευταία έστρωσε στην Στρετένοβιτς και με σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 27ο λεπτό η ίδια παίκτρια η Στρετένοβιτς μπήκε μόνη της στην Περιοχή και με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της πετυχαίνοντας το 2-0.

Η ΑΕΛ ήταν αυτή που κρατούσε τον έλεγχό του παιχνιδιού δυσκολεύοντας την αντίπαλη ομάδα. Από κει και πέρα δεν άλλαξε κάτι στην συνέχεια του αγώνα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ ημιχρόνου 2-0!

Στο 51ο λεπτό «ένα-δύο» της Κόλιας με την Ζντράκοβιτς με την τελευταία να βγάζει μπαλιά για την Λόγου χωρίς όμως να καταφέρει να πιάσει καλά το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 82ο λεπτό σουτ βολίδα από την Λόγου η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η Χρηστοφορίδου με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 3-0.

Το Μόνο που να κατάφερε η Ολυμπιάδα Υμηττού ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 87ο λεπτό με ψηλοκρεμαστό σουτ της Νικολάου να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα χωρίς να δώσει περιθώρια αντίδρασης στην Νάση.

ΑΕΛ (Νίκος Γκαλίτσιος): Νάση, Κούκου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Κόλια, Ζντράκοβιτς, Χρηστοφορίδου, Λόγου, Στρετένοβιτς, Γαγάρα, Σάλκουνιτς.

Ολυμπιάδα Υμηττού: Δημητροπούλου, Γεωργίου, Κολοκάθη, Μελισσού, Μπερτσιά, Νικολάου, Κεφαλά, Χωσσόβα, Πλυτά, Τικοπούλου, Τσίλη.

Διαιτητική τριπλέτα: Θεοχάρης, Αναστασίου, Χουλιάρα (Θεσσαλίας).