Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τον Παναιγιάλειο

Την ευκαιρία να βγάλουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα είχαν Παναιγιάλειος και Αχαρναϊκός σε φιλικό που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (22/10) και βρήκε νικήτρια την ομάδα του Αιγίου με 1-0.

Το ματς έγινε σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και υπό ασταμάτητη βροχή, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν πάντως να παίξουν ποδόσφαιρο και τους «μελανόλευκους» να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 72’ ο Ηλίας Τσιλιγκίρης, όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος στο χώρο της μεσαίας γραμμής  και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η ρεβάνς του φιλικού που έγινε πριν από μερικές ημέρες στο Μενίδι και βρήκε νικητή ξανά τον Παναιγιάλειο (0-2).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος (46΄Αθανασόπουλος), Σανδραβελης (59′ Πατηνιώτης), Ρότα (73′ Ρέλλας), Κοντοές (42′ λ.τρ. Ντέμο), Βλάχος, Τσιλιγκίρης (73′ Αράπης), Μπούζας (73′ Ναγιάρ), Μωυσίδης(59′ Ξόμπλιος), Καζναφέρης, Κρητικός (73΄Στίκας), Σκαρτσίλας (73′ Καζβιρόπουλος).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Γκόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Παπατόλιος, Ντούνγκα, Τσεμπερίδης (15′ λ.τρ. Σταμούλης), Γουερέ,  Καραντασιάδης, Πλαβούκος, Μουστάκης,  Νταμιάο. Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Χριστοφιλέας, Παπανικόλας, Ντάγκρας, Κυριαζόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Ψύχος, Μαρής, Τσαλικίδης, Ζαχαρός.