Βαθμολογία

Kόλομ: «Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ»

Ο Κίνο Κόλομ της Ούνικς Καζάν δήλωσε ανυπόμονος να βρεθεί σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ και να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

O Ισπανός γκαρντ διατηρεί blog στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις ελληνικές ομάδες, τις οποίες ανυπομονεί να αντιμετωπίσει εξτός έδρας. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη κοινή... μοίρα του με τον Νίκο Ζήση.

«Το νέο φορμάτ μού επιτρέπει να παίξω σε κάποια γήπεδα που πάντα ήθελα. Ανυπομονώ να παίξω στην έδρα του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα, λόγω του κόσμου τους και του πόσο μέσα στο παιχνίδι είναι. Αυτά τα γήπεδα είναι γεμάτα και ο κόσμος φωνάζει για 40 λεπτά. Θα απολαύσω κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κόλομ, αναφορικά με τις έδρες των ελληνικών ομάδων.

Όσον αφορά στην κοινή του πορεία με τον Νίκο Ζήση, επεσήμανε: «Ανυπομονώ, αυτή τη βδομάδα, να παίξω απέναντι στον Νίκο Ζήση. Έπαιζε στην Μπιλμπάο πριν πάω εκεί και μετά έπαιξε στην Ούνικες πριν μετακομίσω στο Καζάν. Μοιάζει σαν να ακολουθώ τα βήματά του. Έχει παίξει για πάρα πολλά χρόνια στην Εuroleague, πάντα στο υψηλότερο επίπδο».