Βαθμολογία

Γιαλιάς: «Θα έχουμε περισσότερα στημένα φέτος»

Την εκτίμησή του ότι φέτος θα υπάρχουν περισσότερα "στημένα" παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχει κεντρική χορηγία και έτσι αρκετές ομάδες δεν έχουν οικονομικούς πόρους εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων Χρήστος Γιαλιάς.

Ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5» δήλωσε για ακόμα μια φορά αρνητικός ως προς την έναρξη του πρωταθλήματος και ότι αρκετές ομάδες δεν θα αντέξουν, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τον Στέλιο Σφακιανάκη.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προέδρου των Τρικάλων:

«Είμαι κατά της έναρξης του Πρωταθλήματος. Δέκα ομάδες θα διαλύσουν. Εκεί που είχαμε δύο στημένα κάθε αγωνιστική, τώρα θα έχουμε πέντε. Και εμείς που κάνουμε πρωταθλητισμό δεν το θέλουμε. Εγώ δεν έχω ανάγκη πόρους, αλλά είμαστε όλοι ένα μαγαζί. Αν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα χωρίς χορηγίες, οι ομάδες που δεν έχουν πόρους θα τα πάρουν από τις ομάδες που έχουν λεφτά. Εκεί που είχαμε δύο στημένα, θα έχουμε πέντε. Γιατί να μην έχουμε ένα τίμιο πρωτάθλημα και ο καλύτερος να κερδίσει;»

Για τον Στέλιο Σφακιανάκη:

«Στο προηγούμενο Δ.Σ έκανα μομφή εναντίον του. Είναι λίγος, δεν μας εκφράζει και πρέπει να αποχωρήσει».