Βαθμολογία

Νέα αναβολή στην Football League

Τραγελαφικές καταστάσεις στον χώρο της Football League καθώς ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι καθώς η διοργανώτρια αποφάσισε νέα αναβολή.

Μπορεί η διοργανώτρια αρχή στην προηγούμενη ανακοίνωση της να είχε λάβει απόφαση για σέντρα του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου, βγάζοντας παράλληλα και πρόγραμμα, όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Έτσι γεννάται το ερώτημα πότε επιτέλους θα ξεκινήσει το πολύπαθο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας καθώς μπορεί τα περιθώρια να στενεύουν και να δηλώνουν άπαντες ότι δεν χωράει αναβολή για Νοέμβριο και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 30 Οκτωβρίου, αλλά με τόσα που έχουμε δει ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος αν θα γίνει η σέντρα τότε.

Όλα αυτά θα συζητηθούν και στο έκτακτο Δ.Σ. την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, ενώ όσον αφορά τα τηλεοπτικά η κρατική τηλεόραση μέσω της ΕΡΤ3 θα μεταδίδει με μικρό τίμημα τα ματς, περίπου 40 στο σύνολο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για το Δ.Σ.:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League συνεδριάζει εκτάκτως την Τετάρτη 19/10/2016 και ώρα 14:00 στα γραφεία της (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Έναρξη Πρωταθλήματος Football League 2016-2017

2. Τρέχουσες εξελίξεις στο Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο

3. Διάφορα Θέματα».