Βαθμολογία

Champions League, 3η αγωνιστική πράξη πρώτη

Επανέναρξη έχουμε σήμερα (18/10) στο Champions League με την πρώτη πράξη των αγώνων της 3ης αγωνιστικής για τους ομίλους από τον 5ο μέχρι τον 8ο.

Μπορεί να απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι, αλλά όταν μιλάμε για αγώνες επιπέδου Champions League τότε κάθε ματς έχει την δικιά του ομορφιά και τις δικές του συγκινήσεις.

Για τον 5ο όμιλο υπάρχει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με την Λεβερκούζεν των 2 βαθμών να υποδέχεται την Τότεναμ των 3 σε αναμέτρηση όπου οι Γερμανοί θέλουν την νίκη για να παλέψουν για μια εκ των δυο πρώτων θέσεων, ενώ οι "πετεινοί" αν φύγουν με αποτέλεσμα από την έδρα των "ασπιρίνων" θα έχουν κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης. Στο άλλο ματς του ομίλου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την Μονακό με τους Μοσχοβίτες να έχουν 1 βαθμό και την Μονακό 4.

Δύσκολη έξοδος περιμένει την Γιουβέντους που αντιμετωπίζει για τον 8ο όμιλο την Λιόν με τις δυο ομάδες να θέλουν την νίκη, τη μεν Κυρία για να ξεφύγει 4 βαθμούς από τους Γάλλους την δε Λιόν για να προσπεράσει την πρωταθλήτρια Ιταλίας την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας μετά οπότε σε αρνητικό αποτέλεσμα σήμερα θα δυσκολέψει η πρόκριση. Στο έτερο ματς του ομίλου η κυπελλούχος Ευρώπης Σεβίλλη θα επιδιώξει την νίκη στο Ζάγκρεμπ απέναντι στην Ντιναμό.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ υποδέχεται την Λέγκια και αναμένεται να έχει εύκολο έργο, ενώ δύσκολη έξοδος για την Ντόρτμουντ στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στις αναμετρήσεις του 6ου ομίλου, ενώ για τον 7ο η πρωταθλήτρια Αγγλίας Λέστερ υποδέχεται την Κοπεγχάγη και η Μπριζ την Πόρτο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής για τους αγώνες των ομίλων από τον 5ο - 8ο:

5ος όμιλος

21:45

Λεβερκούζεν – Τότεναμ (ΟΤΕ Sport 2)

ΤΣΣΚΑ – Μονακό (OTE Sport 8)

Βαθμολογία

1. Μονακό 4

2. Τότεναμ 3

3. Λεβερκούζεν 2

4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1

6ος όμιλος

21:45

Ρεάλ Μαδρίτης – Λέγκια (OTE Sport 3)

Σπόρτινγκ – Ντόρτμουντ (OTE Sport 5)

Βαθμολογία

1. Ντόρτμουντ 4

2. Ρεάλ Μαδρίτης 4

3. Σπόρτινγκ 3

4. Λέγκια 0

7ος όμιλος

21:45

Λέστερ – Κοπεγχάγη (ΟΤΕ Sport 6)

Μπριζ – Πόρτο (μαγνητοσκόπηση ΟΤΕ Sport 3)

Βαθμολογία

1. Λέστερ 6

2. Κοπεγχάγη 4

3. Πόρτο 1

4. Μπριζ 0

8ος όμιλος

21:45

Λυών – Γιουβέντους (ΟΤΕ Sport 4)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σεβίλλη (ΟΤΕ Sport 7)

Βαθμολογία

1. Γιουβέντους 4

2. Σεβίλλη 4

3. Λυών 3

4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0