Βαθμολογία

Χωρίς γκολ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο "Anfield", με τον Μουρίνιο να παίρνει αυτό που θέλει χάρη σε εντυπωσιακές επεμβάσεις του Νταβίντ ντε Χέα.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Ισπανός τερματοφύλακας των "κόκκινων διαβόλων", Νταβίντ ντε Χέα, καθώς έκανε δύο σπουδαίες επεμβάσεις, στο κοντινό πλασέ του Εμρέ Τζαν στο 59' και στο τρομερό μακρινό σουτ του Φελίπε Κοουτίνιο στο 71'.

Αυτές οι δύο ήταν μοναδικές πραγματικές ευκαιρίες των "κόκκιινων", αλλά υπάρχουν και χειρότερα, καθώς η ManUtd δεν έκανε ουσιαστικά καμία, αφού απείλησε μόνο μια φορά με κεφαλιά του Ιμπραχίμοβιτς από σέντρα του Πογκμπά στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά η κεφαλιά ήταν απλά... κακή.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Κλάιν, Ματίπ, Λόβρεν, Μίλνερ (86' Αλμπέρτο Μορένο), Χέντερσον, Εμρέ Τζαν, Κοουτίνιο, Μανέ, Φιρμίνο (85' Ορίγκι), Στάριτζ (60' Λαλάνα).

MANUTD: Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπεγί, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Φελαϊνί, Πογκμπά, Αντέρ Ερέρα, Ράσφορντ (77' Ρούνεϊ), Άσλεϊ Γιανγκ (92' Λουκ Σο), Ιμπραχίμοβιτς.