Βαθμολογία

Πρώτη θέση σε τουρνουά ο Φοίβος

Την πρώτη θέση στο 4ο τουρνουά «ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ» που έγινε στο Βόλο κατέκτησε η ομάδα του Α.Ο.ΦΟΙΒΟΣ αφού πέτυχε δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Το Σάββατο 15/10 κέρδισε την ομάδα της Μεταμόρφωσης με 53-57 και την Κυριακή 16/10  το B.C.VOLOS με  62-69.Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ – ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ- Α.Ο.ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ- B.C.VOLOS. Οι αγώνες  έγιναν στο κλειστό της Νέας Ιωνίας & στο κλειστό Βάκης Παρασκευοπούλος.

Στα δύο πολύ δυνατά παιχνίδια οι προπονητές Κουτρούλης-Παππάς δοκίμασαν πολλά και διάφορα σχήματα μέσα στο παιχνίδι επιθετικά και αμυντικά, βγάζοντας πολύτιμα συμπεράσματα στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας του Φοίβου. Μάλιστα έδωσαν και αρκετό χρόνο συμμετοχής σε παιδιά του παιδικού & εφηβικού όπως Λιόλιος, Πουτσίκης, Μπονές, Μπούχρας.

Τον τίτλο του MVP στο τουρνουά  τον κέρδισε ο 15χρονος αθλητής του Φοίβου Δημήτρης Μπαράκος ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους τους θεατές και προπονητές που παρακολούθησαν τα ματς με το γεμάτο ουσία και περίτεχνο παιχνίδι του.

Στο τέλος των αγώνων έγιναν οι απονομές των αναμνηστικών σε όλες της ομάδες καθώς και στην οικογένεια του αείμνηστου Νίκου Φιλίππου .Στο τέλος βγήκαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες και όλοι ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία για όλους.