Βαθμολογία

«Να βελτιώσουμε τις συνεργασίες μπροστά»

Ένα ακόμη φιλικό έδωσε το Σάββατο (15/10) ο Κισσαμικός, αυτό κόντρα στον Πανθηραϊκό (0-0), και ο Σπύρος Μπαξεβάνος ελπίζει να είναι το τελευταίο στο πλαίσιο της προετοιμασίας και να αρχίσει επιτέλους το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Όλοι έχουν κουραστεί με όσα γίνονται και περιμένουν τη σέντρα, κάτι που φάνηκε και από τη δήλωση του τεχνικού των Χανιτωτών, ο οποίος προσέθεσε επίσης πως θέλει η ομάδα του να βελτιώσει τις συνεργασίες της.

Αναλυτικά όσα είπε: «Μακάρι να είναι το τελευταίο φιλικό πριν το πρωτάθλημα! Αυτό θέλουμε κι εμείς. Ήταν ένα φιλικό που μας έδωσε τη δυνατότητα να φύγουν από το Καστέλι τα παιδιά και να αλλάξουν λίγο παραστάσεις. Το σημαντικό είναι ότι ήρθαμε και παίξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, κάτι που φάνηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν βοήθησε πολύ ο αέρας και τις δύο ομάδες για να γίνει ένα καλύτερο παιχνίδι, όμως είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Αυτό που λέω συνέχεια και πρέπει να βελτιώσουμε είναι οι συνεργασίες μπροστά, που μας λείπουν, για να μπορέσουμε πιο εύκολα να δημιουργούμε καταστάσεις στην αντίπαλη εστία και να μπορέσουμε να πετυχαίνουμε κάποιο τέρμα.

Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Πανθηραϊκού για τη φιλοξενία, που ήταν άψογη και… απερίγραπτη. Είμαστε ικανοποιημένοι στο μέγιστο βαθμό και αυτές οι φιλοξενίες κάνουν το ποδόσφαιρο καλύτερο. Θέλουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πρώτα ο Θεός να μπούμε αυτή την εβδομάδα στην αγωνιστική περίοδο και να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με τον ΟΦΗ».

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ευχαρίστησε τον Πανθηραϊκό για τη φιλοξενία του: «Η ΠΑΕ Κισσαμικός εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες της στη Διοίκηση και το προσωπικό του Πανθηραϊκού για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας κατά τη διάρκεια της παραμονής της αποστολής στο όμορφο νησί της Σαντορίνης και για την πρόσκληση για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα. Τέτοιες φιλοξενίες και συμπεριφορές προάγουν το ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Πανθηραϊκό καλή επιτυχία στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα».