Βαθμολογία

Ο Δωτιέας καλά κρατεί στην κορυφή

Νίκη που τον διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' ΕΠΣΛ, μαζί με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, πέτυχε ο Δωτιέας Αγιάς απέναντι στον Φαλανιακό με 2-1 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κώστα Τσότσου με την νίκη αυτή παρέμεινε στην κορυφή σε ένα ματς όπου πέραν των δυο τερμάτων είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες, αλλά και ένα ακυρωθέν γκολ ως offside, ενώ πολλά και τα παράπονα για την φάση του 55' που ισοφάρισε ο Φαλανιακός με αμφισβητούμενο πέναλτι.

Η πρώτη καλή φάση σημειώθηκε στο 10' όταν καλό σουτ του Τσατσαλίδη βρήκε στα σώματα παικτών των φιλοξενουμένων, ενώ στο 20' ο παίκτης της Αγιάς έστρωσε στον Μπόντε που δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα.

Τελικά στο 40' ο Τσατσαλίδης με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου για να γίνει το 2-1 στο 70' ύστερα από προσωπική ενέργεια του Γούτου Ν. που πέρασε δυο αμυντικούς και με ωραίο τελείωμα πέτυχε το δεύτερο τέρμα του Δωτιέα που έδωσε και την νίκη. Τελευταία καλή στιγμή στο 85' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ραμάϊ ο Μπόντε έπιασε το σουτ για να αποκρούσει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Φαλανιακού.

Δωτιέας Αγιάς (Κώστας Τσότσος): Φαρμάκας, Γούτος Ν., Τσακάλι, Σούλι, Γούτος Β. (60' Φιλιππούλης), Ντακούλας, Νάτσης, Παππάς, Μπόντε, Ραμάϊ, Τσατσαλίδης.