Βαθμολογία

Μοιρασιά βαθμών για Νέα Πολιτεία και Γιάννουλη

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν η Αστραπή Νέας Πολιτείας και η Δήμητρα Γιάννουλης στην μεταξύ τους αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ που ολοκληρώθηκε ισόπαλη με 1-1.

Ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες με το 1-1 να αποτελεί δίκαια το τελικό αποτέλεσμα στην έδρα της Αστραπής.

Μια Αστραπή η οποία προηγήθηκε στο 6' με πέναλτι που κέρδισε ο Βενέτης και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπελάγιας με την Γιάννουλη να απειλεί σε δυο περιπτώσεις στην συνέχεια για το 1-1 με την κεφαλιά του Χατζηγρηγορίου που έβγαλε ο Βακουφτσής όπως συνέβη και στο σουτ του Πατσιωτού.

Ο παίκτης αυτός έμελλε τελικά να φέρει το ματς στα ίσια στο 80' με σουτ, ενώ οι δυο ομάδες έχασαν ακόμα μια ευκαιρία για την νίκη με τον Χατζηγρηγορίου να απειλεί στο 85' για την Δήμητρα με το σουτ του να καταλήγει σε σώματα αμυνομένων και η Αστραπή στο 92' με την σέντρα σουτ του Κυριάκου να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Βακουφτσής, Γιαγιάκος (55' λ.τ. Κατσαμάκας), Μούτσιος, Παπαμάνος, Μπατζέλας, Κολιοφούτης, Βενέτης, Κυριάκος, Ζαφειρούλης (70' Ρουσσάς), Μπελάγιας (85' Θεοχάρης), Καλτσάς.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Μπάμπαλης, Κουρούτζαλης, Εμμανουήλ, Καραγιώργος (46' Πατσιωτός), Γκατζούλης (87' Σινάνι), Θώμος, Κοταρέλλας, Σπανός (80' Τασιός), Χατζηγρηγορίου, Αμπατζίδης.