Βαθμολογία

Παρθενική νίκη με τεσσάρα για Αστέρα Τυρνάβου

Πρώτη νίκη πέτυχε η ομάδα του Αστέρα Τυρνάβου η οποία επικράτησε με 4-1 του ΠΟ Ελασσόνας για την 6η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ στο ντεμπούτο του Αποστόλη Κορομηλά στον πάγκο της ομάδας.

Ο Αστέρας αν κει βρέθηκε πίσω στο σκορ καθώς προηγήθηκε η Ελασσόνα με πέναλτι και δεν είχε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και όχι μόνο γύρισε το εις βάρος του 0-1, αλλά έφτασε και σε μεγάλη νίκη με σκορ 4-1 και είχε σε μεγάλη μέρα τον Λευτέρη Γκαραγκούνη που πέτυχε χατ-τρικ.

Στο 48' ο Αστέρας έφτασε στο 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαντή Γ. και εν συνεχεία ανέλαβε δράση ο Λευτέρης Γκαραγκούνης ο οποίος στο 55' με πλασέ ύστερα από πάσα του Μπαντή Γ. έκανε το 2-1 και στο 63' πάλι οι δυο παίκτες ήταν πρωταγωνιστές για το 3-1 μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαντή και κεφαλιά του Γκαραγκούνη.

Το προσωπικό σόου του Γκαραγκούνη ολοκληρώθηκε στο 70' όταν ύστερα από συνεργασία του με τον Γκαραγκούνη Χ. και τον Μαυρίδη ήταν τελικός αποδέκτης και με ένα εκπληκτικό γκολ στο Γ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Στο 82' και στο 85' οι Τυρναβίτες απείλησαν με τα σουτ των Τσακίρη και Μαυρίδη που αποκρούστηκαν από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Αστέρας Τυρνάβου (Αποστόλης Κορομηλάς): Μπαντής Ν., Πάσσιος Β., Πάσσιος Α., Λάζος, Γαλάνης, Γκαρακούνης Χ., Τάκης (80' Μαυρίδης), Γκαραγκούνης Γ. (35' λ.τ. Καρακώστας), Γκαραγκούνης Λ, Μπαντής Γ. (85' Ισούφης), Τσακίρης.