Βαθμολογία

Το αντιρατσιστικό μήνυμα του Πανσερραϊκού

Την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο θα έχουν στον Πανσερραϊκό την Κυριακή (16/10), αφού θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τα Τρίκαλα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο, αφού ο Βοσκόπουλος έχει μία οικογενειακή υποχρέωση και πρέπει να απουσιάσει από το φιλικό. Υπενθυμίζεται ακόμη πως τραυματίες είναι οι Παπατζίκος και Χατζηδημητρίου.

Από εκεί και πέρα, ο αρκετά δραστήριος τις τελευταίες μέρες στο facebook Πανσερραϊκός έδειξε πως εκτός από το να προσφέρει γέλιο με τα ποσταρίσματά του, μπορεί να περάσει και σοβαρά μηνύματα.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε το Σάββατο (15/10): «Γιατί τα ντουβάρια των δικών μας σχολείων στις Σέρρες δεν φοβήθηκαν ποτέ κανέναν κατατρεγμένο και κανέναν πρόσφυγα...Πόντιοι,Μικρασιάτες,Βλάχοι,Κωνσταντινουπολίτες τότε...Σύριοι,Κούρδοι,Αφγανοί σήμερα...

Πάντα σε όλους θα δίνουν καταφύγιο και ευκαιρίες γιατί αυτή την πόλη πρόσφυγες και κατατρεγμένοι την φτιάξανε και την κάνανε πατρίδα δική τους και των παιδιών τους.

Γι'αυτό ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της εκπροσώπησης της πόλη μας στις δράσεις ευαισθητοποίησης στο Συνασπισμό των Αντιρατσιστικών Πόλεων της Ευρώπης, ECCAR, της UNESCO,οι Σέρρες είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα, που έχει ενταχθεί, πραγματοποιεί στις 16 Οκτωβρίου 2016 το *3ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου

κατά του ρατσισμού και της Βίας*.

Σε συνεργασία με την FARE που υποστηρίζετε από την FIFA και UEFA τα τελευταία χρόνια.

Το τουρνουά μας, θεσμοθετημένο για τα επόμενα χρόνια από τον συνεργαζόμενο οργανισμό, είναι σ όλο τον κόσμο το μοναδικό τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών που έχει την έγκριση των UNESCO- ECCAR- FARE.

Υποστηρίζει την δράση μας ο Σύλλογος Ολυμπιονικών Ελλάδος και παράλληλα θα τρέχει η δράση της ΑΣΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΞΑΝΑ του φορέα ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που προτείνεται από την

Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Αυτό που θα συλλέξουμε, θα δοθεί στους πρόσφυγες των Σερρών.

Τιμητική εκδήλωση στις 11.00 π.μ με την παρουσία της ομάδας μας ΠΑΕ Πανσερραϊκός ,παίκτες, προπονητές .Διοίκηση».