Βαθμολογία

Εκτέλεση από τα 11 βήματα και νίκη για Μελισσοχώρι

Μεγάλη νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε η ομάδα του Μελισσοχωρίου απέναντι στο Νέο Περιβόλι σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχαν το γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ είχαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλο γκολ.

Στο 5' η πρώτη καλή στιγμή για το Μελισσοχώρι όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Καραπέτσας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 8' από φάουλ του Βογιατζή και κεφαλιά του Λόζου ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε την μπάλα. Στο 12' νέα χαμένη ευκαιρία όταν ο Νούσιας βγήκε τετ-α-τετ όμως του σουτ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στο 25' ο Κουτσογιάννης απείλησε με σουτ δίχως αποτέλεσμα για να φτάσουμε στο 35' όταν ο Βογιατζής κέρδισε πέναλτι με τον Λιάφκα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Στην επανάληψη η ομάδα του Ηλία Αράπη είχε ευκαιρία στο 85' για το 2-0 αλλά το σουτ του Ευαγγέλου απέκρουσε ο πορτιέρε του Περιβολίου.

Μελισσοχώρι (Ηλίας Αράπης): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Βαλόζος Β., Λόζος (80' Ευαγγέλου), Καραπέτσας, Χατζής, Κουτσογιάννης, Λιάφκας (85' Σδράλης Α.),  Βογιατζής, Νούσιας, Καραντάνος (65' Τζεμολάρι).