Βαθμολογία

Απόλυτη κυρίαρχος η Πέλα, 2-0 το Αρμένιο

Απόλυτη κυρίαρχος η Πελασγιώτιδα νίκησε σήμερα (15/10) την ομάδα της Αναγέννησης Αρμενίου για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Γιώργου Χατζή κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο με πολλές χαμένες ευκαιρίες και δυο γκολ τα οποία μπορεί να ήρθαν μετά το 65' αλλά μέχρι εκείνο το σημείο χαθήκαν πολλές ευκαιρίες για την ομάδα της Πέλα.

Μόλις στο 5' ήρθε η πρώτη ευκαιρία όταν σουτ του Χαραλάμπους μέσα από την μικρή περιοχή έφυγε άουτ, ενώ στο 25' σουτ του Πουρνάρα η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 35΄ νέα ευκαιρία με τον Κατράνα να παίρνει την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, αλλά τον τερματοφύλακα της αντιπάλου ομάδας να αποκρούει, ενώ δυο λεπτά πριν την ανάπαυλα κεφαλιά του Γιαλαλή μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν φορτσάτοι και στο 50' σουτ του Έξαρχου από τα δυο μέτρα η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα σουτ του Χαραλάμπους μέσα από την περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο πορτιέρο της φιλοξενούμενης ομάδας. Ακόμα μια ευκαιρία για τους παίκτες του Χατζή στο 63' όταν σε σουτ του Πουρνάρα από αριστερά ο τερματοφύλακας απέκρουσε πάνω στην γραμμή.

Τελικώς στο 65' το πολυπόθητο γκολ ήρθε για την Πέλα όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Δαμασιώτη ο Κατράνας με κεφαλιά έκανε το 1-0, για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 στο 75' ο Νεράντζης με σουτ μέσα από την περιοχή.

Πελασγιώτιδα (Γιώργος Χατζής): Ξύτσας, Θεοχαρίδης (46' Γκαραβέλης Β.), Ντάφης, Τέλιος, Κατράνας, Χαραλάμπους, Πουρνάρας, Γελαλής, Δαμασιώτης (83' Γκαραβέλης Θ.), Μαροσούλης, Έξαρχος (65' Νεράντζης).