Βαθμολογία

Καρκατσέλας: «Είμαστε πιστοί στα πιστεύω μας»

Ο πρόεδρος της Δήμητρας Γιάννουλης κ. Δημήτρης Καρκατσέλας μίλησε στο athleticlarissa.gr για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, αλλά έδωσε μεγάλη βαρύτητα στο κομμάτι των υποδομών όπου και εκεί γίνεται πολύ σοβαρή προσπάθεια. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Είμαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρόεδρος στη Δήμητρα Γιάννουλης. Είμαστε πιστοί στα πιστεύω μας με όλα τα μέλη της διοίκησης. Δουλεύουμε όλοι από κοινού για την δόξα της ομάδας.

Πέρυσι το καλοκαίρι αναλάβαμε όλο το κομμάτι της οργάνωσης των τμημάτων υποδομής. Όλο αυτό έγινε και καταφέραμε να το οργανώσουμε σε πλαίσια μεγάλων ομάδων. Έχουμε τέσσερις προπονητές στα τμήματα υποδομής που έχουν πτυχίο φυσικής αγωγής, αλλά πάνω απ’ όλα έχουν ήθος που προσπαθούν να μεταφέρουν στα παιδιά. Εμείς είμαστε κοντά τους για οτιδήποτε προκύψει να το λύσουμε άμεσα. Η προσέλευση των παιδιών είναι ικανοποιητική φέτος, όσον αφορά την μεγάλη ομάδα δεν ξεκινήσαμε καλά φέτος αγωνιστικά, η αξία των παικτών όμως είναι μεγάλη και στο πέρασμα του χρόνου αυτό θα φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στην ομάδα μας μπορούμε να δεχθούμε νεαρά άτομα που έχουν φιλοδοξίες και θέλουν να καθιερωθούν αφού η Γιάννουλη είναι ουσιαστικά ένα με τη Λάρισα. Στην ομάδα μας έχουν 3-4 ταλέντα που με την πάροδο του χρόνου θα εξελιχθούν, στόχος μας είναι η τετράδα γιατί η φανέλα που έχει η Δήμητρα Γιάννουλης της αρμόζει, αφού συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες του νομού μας».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ