Βαθμολογία

Επιστρέφει στην ΕΡΤ3 η Football League

Την επιστροφή του πρωταθλήματος της Football League στην ΕΡΤ 3 προανήγγειλε με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών 101.5 ο αντιπρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Άρης Λυχναράς.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Λυχναράς οι εκκρεμότητες στην κατηγορία μια μια τακτοποιούνται και μετά την συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, όλα δείχνουν ότι τακτοποιήθηκε το θέμα της τηλεοπτικής στέγης του πρωταθλήματος, με την επιστροφή στην ΕΡΤ3 μετά από αρκετά χρόνια να θεωρείται πλέον δεδομένη.

Παράλληλα προανήγγειλε και την έναρξη του πρωταθλήματος, καλώς εχόντων των πραγμάτων, για τις 22 και 23 Οκτωβρίου, ενώ στο τηλεοπτικό κομμάτι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παίξει μπάλα και η Nova ή αν όλο το πρωτάθλημα θα παίζει στο τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.

Τέλος σημείωσε ότι ήδη υπάρχουν και αρκετές προτάσεις για χορηγίες οι οποίες θα ενεργοποιηθούν μόλις οριστικοποιηθεί το τηλεοπτικό, προκειμένου το πρωτάθλημα να έχει μία κεντρική διαφήμιση, ενώ όσον αφορά τον αγωνιστικό προγραμματισμό λόγω των συνεχόμενων αναβολών αναμένεται να υπάρχουν τέσσερις εμβόλιμες με τον αντιπρόεδρο της Football League να τονίζει και την δυναμική του φετινού πρωταθλήματος.