Βαθμολογία

Φιλικό 0-1 για την Εθνική Νέων στην Ουγγαρία

Νίκη με σκορ 1-0 εις βάρος της Ουγγαρίας σημείωσε η Εθνική ομάδα νέων το μεσημέρι της Πέμπτης (13/10) σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την προκριματική φάση του EURO 2017. (Ουαλία, 10-15/11/2016).

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 34' ο Μίγγος, ενώ στο 44' ο Λημνιός αστόχησε σε τετ-α-τετ χάνοντας έτσι ευκαιρία και για το 0-2 με τους παίκτες του Γιάννη Γκούμα να αφήνουν θετικές εντυπώσεις.

Ελλάδα (Γιάννης Γκούμας): Καπετάνος, Βαλμάς, Ευαγγέλου, Μίγγος, Λημνιός, Λάμπρου, Βουκελάτος (56΄ Νάτσος), Πανουργιάς (77΄ Νικολάου), Οικονομίδης (68΄ Μούργος), Σαμπανίδης (68΄ Σταθόπουλος), Φουάσης (68΄ Κατράνης)

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση, αλλά και το αποτέλεσμα εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Ο Λαρισαίος τεχνικός δήλωσε ότι το πιο σημαντικό στοιχείο ήταν η προσπάθεια των παικτών και τόνισε ότι η εικόνα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, ενώ ο στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης στα γήπεδα της Ουαλίας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Γιάννη Γκούμα:

«Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών και στους δύο αγώνες. Το πιο σημαντικό στοιχείο ήταν η προσπάθεια που κατέβαλαν στον  αγωνιστικό χώρο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Η εικόνα μας βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό με γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια. Ήταν τα δυο τελευταία φιλικά προετοιμασίας, ενόψει του προκριματικού τουρνουά του Νοεμβρίου. Φυσικά, μόνος στόχος μας είναι πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για να επιτευχθεί οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να βγάλουμε στα γήπεδα της Ουαλίας το 100% των δυνατοτήτων μας».