Βαθμολογία

Ναβάρο: «Να φτάσω Διαμαντίδη και Σπανούλη»

Την μεγάλη του επιθυμία να φτάσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Βασίλη Σπανούλη σε τίτλους Ευρωλίγκας εξέφρασε με δηλώσεις του ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Ο Ναβάρο μετράει δυο τρόπαια Ευρωλίγκας στην καριέρα του και θέλει να φτάσει τους Διαμαντίδη και Σπανούλη οι οποίοι έχουν 3, ενώ ο παίκτης των "μπλαουγκράνα" χαρακτήρισε θρύλους τους δυο παίκτες.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Ναβάρο στην σελίδα της Ευρωλίγκας:

«Έπαιζα κανονικά όταν ξεκίνησε η Ευρωλίγκα το 2000 και από τότε έχει βελτιωθεί πολύ. Κάθε χρόνο είναι και καλύτερη και με τη νέα δομή της, επισφραγίζεται η ευρωπαϊκή λίγκα. Όλοι ανυπομονούν να δουν πως θα πάει, αλλά είμαι σίγουρος πως θα πετύχει. Είμαι χαρούμενος που είχα και συμβολή στη λίγκα για να γίνει καλύτερη όλα αυτά τα χρόνια.

Φυσικά, η Ευρωλίγκα βοήθησε και μένα να γίνω καλύτερος παίκτης, χωρίς αμφιβολία και γι’ αυτό θέλω να την κατακτήσω ξανά πριν αποσυρθώ. Ήταν προνόμιο για μένα που πανηγύρισα δύο Ευρωλίγκες, αλλά θα ήθελα μία ακόμη. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν τρεις τίτλους και γι’ αυτό θέλω να φτάσω αυτούς τους θρύλους. Κατέκτησα την Ευρωλίγκα του 2003 και το 2010 και να κατακτήσω και του 2017 θα είναι μία κάθε επτά χρόνια».