Βαθμολογία

Σάουθγκεϊτ: «Ανέλαβα ένα χάος»

Με ιδιαίτερο τρόπο φανέρωσε την απογοήτευσή του για την απώλεια του απόλυτου -αν και για τον ίδιο ο βαθμός μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός- στα παιχνίδια με Μάλτα και Σλοβενία ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που τόνισε ότι ανέλαβε ένα χάος και πρωταρχικός στόχος ήταν η σταθεροποίηση της κατάστασης.

«Το σημαντικότερο είναι η πρόκριση, συνεπώς μακροχρόνια μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός ο βαθμός. Όλοι μπορούν να πουν ότι μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι. Οι καλύτερες στιγμές τους ήρθαν με στημένα. Χρωστάμε τον βαθμό στον Χαρτ. Ήταν φανταστικός. Όταν είναι ήρεμος είναι κορυφαίος και σήμερα ήταν στα καλύτερά του.

Προσωπικά δεν θα μπορούσα να ευχαριστήσω περισσότερο τους ποδοσφαιριστές μου και το επιτελείο για την στήριξη που μου έχουν δείξει. Θέλαμε έξι βαθμούς, αλλά έχοντας αναλάβει ένα χάος έπρεπε να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση» ανέφερε μετά το ισόπαλο 0-0 με τους Σλοβένους.

Τα δύο παιχνίδια ήταν τα πρώτα για τον υπηρεσιακό τεχνικό, ενώ ακολουθούν ακόμη δύο, με την Σκωτία επίσης για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και την Ισπανία (φιλικό).