Βαθμολογία

Μαρτίνεθ: «Ο Μπεντέκε άξιζε την ευκαιρία»

Ευχαριστημένος με την απόδοση του Κριστιάν Μπεντέκε εμφανίστηκε ο προπονητής της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό, ο επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας άρπαξε την ευκαιρία και με χατ-τρικ κόντρα στο Γιβραλτάρ επιβεβαίωσε την πολύ καλή του φόρμα.

Ο λόγος για τον οποίο ο 43χρονος εκλέκτορας έδωσε την ευκαιρία στον 25χρονο επιθετικό ήταν η καλή του κατάσταση, λέγοντας παράλληλα πως η υπόθεση της μεταγραφής του στην Κρίσταλ Πάλας τον είχε μπερδέψει: «Ήθελα να βάλω τον Κριστιάν γιατί είδα πως ήταν έτοιμος. Τον είδα στην προπόνηση όταν τον είχα καλέσει για πρώτη φορά και τώρα. Όταν είχε κληθεί πρώτη φορά, ήταν πολύ αγχωμένος. Είχε άσχημη προετοιμασία, δεν ήξερε που θα βρίσκεται. Σκεφτόταν την επόμενή του κίνηση».

«Τώρα είναι ένας εντελώς διαφορετικός παίκτης. Βλέπω ότι είναι δυνατός και έτοιμος. Ήθελα πολύ να τον δω πως θα παίξει κόντρα στο Γιβραλτάρ, σε ένα παιχνίδι που θα περνούσαμε πολλή ώρα στο δικό τους μισό», δήλωσε στη συνέχεια ο Μαρτίνεθ.

Έπειτα στάθηκε στην καλή του απόδοση, στα γκολ που πέτυχε, επισημαίνοντας πως άξιζε την ευκαιρία που πήρε: «Ήθελα να δω τις κινήσεις του, πως θα κρατήσει την μπάλα. Όχι μόνο πως θα παίξει μέσα στην περιοχή. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που άρχισε το παιχνίδι, τη συνεισφορά του, αλλά το χατ τρικ και ο τρόπος που αγωνίστηκε συνολικά ήταν πολύ καλό για αυτόν και το αξίζει».