Βαθμολογία

Διλμπέρης: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά»

Δηλώσεις στην ΕΡΤ Σερρών, στην οποία αναφέρθηκε τόσο στο φιλικό με τον Πανθρακικό, όσο και στην προσπάθεια που γίνεται να κρατηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση οι παίκτες του λόγω της καθυστερημένης έναρξης του πρωταθλήματος, έκανε ο προπονητής του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Διλμπέρης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για την ισοπαλία με τον Πανθρακικό που ήταν το τέταρτο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι χωρίς νίκη για τους «κόκκινους»: «Αυτό είναι ένα οξύμωρο πράγμα, εγώ όταν κέρδιζε η ομάδα είχα παράπονα, αυτήν τη στιγμή δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα από τα παιδιά, ακολουθούν ένα αγωνιστικό πλάνο, το ακολουθούν όσο μπορούν καλύτερα και με τα δεδομένα των παιχνιδιών, δηλαδή ο Ρούτσης και ο Ιωαννίδης ήρθαν από τραυματισμούς, ο Κανούλας ήταν φαντάρος, ο Ανδρέου είχε πρόβλημα τραυματισμού, ακόμα κι άλλα παιδιά έχασαν μια δύο τρεις προπονήσεις. Επίσης εμείς είμαστε σε μια διαδικασία αυτόν τον καιρό, «φορτώνουμε» στις προπονήσεις λίγο περισσότερο γιατί θεωρούμε δεν θα ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα κι έτσι ήταν αρκετά κουρασμένοι με ευθύνη δική μας. Εγώ λέω ότι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαστε σε όλα τα επίπεδα καλά».

-Για το αν είναι εύκολο να κρατά τους ποδοσφαιριστές του σε διάθεση με την έναρξη του πρωταθλήματος να καθυστερεί: «Δεν είναι τόσο εύκολο αλλά νομίζω ότι εμείς το καταφέρνουμε αυτό βάζοντας σαν κίνητρο πρώτα από όλα την πολύ μεγάλη προσπάθεια πρώτον να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο δείχνοντας πάθος, δύναμη και αγωνιστικότητα και δεύτερον διεκδικώντας τη νίκη. Το δεύτερο δεν έρχεται αλλά ευελπιστώ ότι όταν θα έρθει η ώρα που θα μετράνε οι τρεις βαθμοί της νίκης εμείς θα είμαστε πάρα πολύ καλά».

-Για τη χρησιμοποίηση του Στέβιτς ως δεξιού χαφ στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό: «Πήγαμε σε μια διαδικασία τακτικής. Είδαμε ότι η αριστερή πλευρά του αντιπάλου ήταν αρκετά επιθετική, το έχουμε δοκιμάσει στην προπόνηση, θέλαμε να το δούμε και σε παιχνίδι, να κάνουμε μια πιο αμυντική πλευρά προσπαθώντας να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που μπορεί να είναι καλός από εκεί».

-Για τις θέσεις που δοκιμάζει σε παίκτες της ομάδας: «Αυτή ήταν η λογική. Το είπαμε από τη αρχή. Βλέπεται ότι ο Τσιμίκας χρησιμοποιήθηκε σχεδόν σε ένα ημίχρονο ως αμυντικός χαφ, ο Τζέσι Φουσού που ήταν αρκετό καιρό σαν 6αρι χρησιμοποιήθηκε σαν στόπερ. Προσπαθούμε όσο μπορούμε περισσότερο αυτό το οποίο είχαμε αναγγείλει στην αρχή των μεταγραφών, δηλαδή των πλουραλισμό στις θέσεις να τον έχουμε και στο παιχνίδι μας».