Βαθμολογία

Στο ψυγείο η μπάλα στη Β’ Εθνική

Από αναβολή σε αναβολή βαδίζει η Β’ Εθνική. Η έναρξη του πρωταθλήματος πηγαίνει όλο και πιο πίσω, κάτι που «επικυρώθηκε» εκ νέου στο Δ.Σ. της Δευτέρας (10/10).

Το όλο θέμα τέθηκε στο συμβούλιο με τις ομάδες να συμφωνούν ότι δεν μπορεί να γίνει σέντρα το προσεχές Σαββατοκύριακο και έτσι αποφασίσθηκε η πρεμιέρα να πάει για 22-23/10.

«Να δούμε τι θα βγει και από τη συνάντηση με τον υφυπουργό, πάμε για 23 και βλέπουμε…», ειπώθηκε χαρακτηριστικά με τον Στέλιο Σφακιανάκη να βλέπει τον Σταύρο Κοντονή το πρωί της Τρίτης (11/10).

Όλα, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την επόμενη Δευτέρα 17 Οκτώβρη, όταν και θα υπάρξει εκ νέου Δ.Σ. στη διοργανώτρια της δεύτερης κατηγορίας με κύριο ζήτημα της ημερήσιας διάταξης τους τρεις εκπροσώπους για τη γενική συνέλευση της ΕΠΟ στα Χανιά στις 26 του ίδιου μήνα στα Χανιά.

Ήδη, όμως, ειπώθηκε η πρόταση το πρωτάθλημα να αρχίσει οριστικά στις 29-30/10, δηλαδή μετά τις αρχαιρεσίες στην Ομοσπονδία. Άρα όλα είναι ρευστά και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

O Σφακιανάκης, πάντως, τοποθετήθηκε υπέρ της σέντρας στις 16 Οκτώβρη, αλλά αυτό δεν εισακούστηκε από το Δ.Σ. Γεγονός, που επιβεβαιώνει ότι δεν «ελέγχει» το συμβούλιο και έρχεται να προστεθεί στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τους εκπροσώπους στην ΕΠΟ εν όψει της γ.σ. την Παρασκευή (14/10)…

a-sports.gr