Βαθμολογία

«Συνεχίζεται ο αγώνας για τη δικαίωση»

Μπορεί να ήλπιζε τόσο καιρό πως θα μείνει από το... παράθυρο στη Β' Εθνική η Ζάκυνθος, όμως, τη Δευτέρα (10/10) το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Β' Εθνικής έβαλε ταφόπλακα στα όνειρά της.

Η βαθμολογία επικυρώθηκε και έτσι ο Πανελευσινιακός θα συμμετέχει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα, ενώ αν τελικά υπάρξει κάποιο πρόβλημα με αυτόν, τότε θα έχουμε 17 ομάδες στη Β' Εθνική.

Για τις τελευταίες εξελίξεις η Ζάκυνθος, η οποία θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ ψάχνοντας έτσι να δικαιωθεί, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!

Απέχει παρασάγγας απ’ την πραγματικότητα η προ ολίγου, ΠΑΡΑΝΟΜΗ- ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ απόφαση του Δ.Σ. της Φούτμπολ Λιγκ, η οποία «υποβιβάζει οριστικά τη Ζάκυνθο και σώζει οριστικά τον Πανελευσινιακό». Επειδή η συγκεκριμένη είδηση, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση- σύγχυση στο νησί μας, έχουμε να τονίσουμε στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας τ’ ακόλουθα:

Από τις 12 Ιουλίου εκκρεμεί στην πειθαρχική επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ, καταγγελεία- ένσταση της ομάδας μας, κατά της μετοχικής σύνθεσης της ΠΑΕ Πανελευσινιακός. Στις 17 του ίδιου μήνα ΟΜΟΦΩΝΑ το Δ.Σ. της Φούτμπολ Λιγκ, αποφάσισε να οριστικοποιήσει- επικυρώσει τη βαθμολογία, μετά τη λήξη των δικαστικών υποθέσεων Ζακύνθου- Πανελευσινιακού. Ακολούθησε απόφαση της ΕΕΑ, καταδικαστική για τον Πανελευσινιακό στις 14 Σεπτεμβρίου.

Εν συνέχεια πειθαρχική δίωξη του αθλητικού εισαγγελέα κατά του Πανελευσινιακού στις 3 Οκτωβρίου και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από 88 ολόκληρες ημέρες ορίστηκε δικάσιμος γι’ αυτήν την Πέμπτη στις 10.30 π.μ. Όλα αυτά έγιναν πριν το σημερινό Δ.Σ. της Φούτμπολ Λιγκ.

Όμως περιέργως αποκρύφτηκαν στο σημερινό Δ.Σ της Φούτμπολ Λιγκ και κάποιο «ταχυδαχτυλουργικό» χέρι, «έσπρωξε» στα ΜΜΕ την είδηση ότι έπεσε η Ζάκυνθος και σώθηκε ο Πανελευσινιακός. Αφού σύμφωνα με τον ΚΑΠ (άρθρο 20) εκκρεμεί καταγγελεία- ένσταση στα πειθαρχικά όργανα, δεν είναι δυνατόν να γίνει επικύρωση. Είναι παράνομο!

Αύριο κιόλας, η Φούτμπολ Λιγκ καλείται να προβεί σε σωστή διόρθωση της σημερινής ανακοίνωσης της, όπως άλλωστε πήραμε την διαβεβαίωση ότι θα γίνει.

Για το φόβο των Ιουδαίων μάλιστα, θα κατατεθεί και τυπικά νέα έφεση στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, αφού υπάρχει δεδικασμένο στην προ μηνός απόφαση της Εφέσεων υπέρ της Ζακύνθου στην υπόθεση Λαμπρόπουλου.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει αλλάξει. Αντίθετα είμαστε στην τελική ευθεία, αφού ορίστηκε δικάσιμος. Ο πολύμηνος αγώνας συνεχίζεται, για την οριστική δικαίωση του ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Εκ του Δ.Σ.».