Βαθμολογία

Ο Πίτσος αντικαταστάτης του Κολιτσιδάκη στον ΟΦΗ

Ο Μηνάς Πίτσος θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Θανάση Κολιτσιδάκη στον ΟΦΗ με τον παλαίμαχο παίκτη των Κρητικών και του Παναθηναϊκού να αναλαμβάνει βοηθός του Νίκου Νιόπλια.

Ο Πίτσος θα διατηρήσει και την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή της κ-19 στον ΟΦΗ, ενώ μετά την ανακοίνωση της ηρακλειώτικης ΠΑΕ, υπήρξαν και δηλώσεις του όπου τόνισε ότι όλοι προχωράνε μαζί για το καλύτερο στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Ο Μηνάς Πιτσος θα είναι ο νέος βοηθός προπονητή του Νίκου Νιόπλια στον ΟΦΗ. Νιόπλιας και Πίτσος, είχαν συνάντηση την Δευτέρα (10/10) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο για θέματα που αφορούν την μεταξύ τους συνεργασία. Είχε προηγηθεί συζήτηση του Μηνά Πίτσου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη και με τον τεχνικό διευθυντή Σταύρο Λαμπράκη. Ο Μηνάς Πίτσος θα διατηρήσει το ρόλο του και ως τεχνικός διευθυντής της Κ19 του ΟΦΗ».

και η δήλωση του Μηνά Πίτσου:

«Μου ζητήθηκε από τον πρόεδρο και τον προπονητή, να βοηθήσω την ομάδα και από αυτό το πόστο και θα το κάνω. Όλοι μαζί προχωράμε με στόχο το καλό της ομάδας».