Βαθμολογία

Επιστρέφει (;) ως Τζέιμς Μποντ ο Ντάνιελ Κρεγκ

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο εικασιών και πιθανών αντικαταστατών του, ο Ντάνιελ Κρεγκ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο του να συνεχίσει να ενσαρκώνει ο ίδιος τον πράκτορα 007.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο φεστιβάλ New Yorker» το περασμένο σαββατοκύριακο, όπου αποκάλυψε πως:

«Έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο, παίζοντας τον Μποντ. Τα πράγματα που μπορώ να κάνω σε μια ταινία του Τζέιμς Μποντ και το είδος της δουλειάς αυτής. Δεν υπάρχει άλλη που να συγκρίνεται μαζί της. Την αγαπώ αυτή τη δουλειά, περνάω καταπληκτικά κάνοντας την. Και αν μπορώ να συνεχίσω να περνάω καταπληκτικά με αυτήν, θα το κάνω».

Ο ενθουσιασμός του 48χρονου Κρεγκ, ωστόσο, προκαλεί έκπληξη, καθώς μετά το τέλος της πιο πρόσφατης ταινίας του Τζέιμς Μποντ, «Spectre», ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως θα προτιμούσε να «κόψει τις φλέβες του», από να συνεχίσει να ενσαρκώνει τον πράκτορα 007. Παρ' όλα αυτά οι νέες δηλώσεις του Ντάνιελ Κρεγκ φαίνεται πως κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με εκείνες του εκτελεστικού παραγωγού των ταινιών του Τζέιμς Μποντ, Κάλουμ ΜακΝτούγκαλ, ο οποίος αποκάλυψε πρόσφατα πως η πρώτη επιλογή για τον ρόλο του διάσημου πράκτορα, παραμένει ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο Βρετανός ηθοποιός, αρνήθηκε ωστόσο πως του έχει προσφερθεί το ποσό των 150 εκατομμυρίων δολαρίων για δύο ακόμα ταινίες Μποντ, καθώς όπως τόνισε δεν έχουν γίνει συζητήσεις για αυτό το θέμα.

πηγή: protothema.gr