Βαθμολογία

Περιμένει επιστροφές ο Νεντίδης

Αρκετά καλή εικόνα έδειξε και στο φιλικό με τη Βέροια ο Αγροτικός Αστέρας παρά την ήττα με 2-1. Το αποτέλεσμα, άλλωστε, θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αν στο 77' δινόταν το πέναλτι στο χέρι που έκανε ο Ασίγκμπα.

Στις προπονήσεις οι παίκτες επιστρέφουν τη Δευτέρα (10/10) και ο Νίκος Νεντίδης περιμένει να έχει στη διάθεσή του τους Αργυρίου, Γκέσιο και Θεοδωρίδη. Όλοι τους έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με τους Ημαθιώτες λόγω γαστρεντερίτιδας.

Από εκεί και πέρα, Δεινόπαπας και Τάι αναμένεται να ανεβάσουν στροφές και να μπουν στο ομαδικό πρόγραμμα σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, ενώ οι Θεσσαλονικείς αναζητούν αντίπαλο για νέο φιλικό.

Τέλος, ο Νεντίδης δήλωσε τα εξής μετά το φιλικό του Σαββάτου (8/10): «Ήταν ικανοποιητική η προσπάθεια όλων το παιδιών στο σημερινό φιλικό παιχνίδι. Ήταν ένα δυνατό τεστ για εμάς. Θα πρέπει όμως να σταματήσουν οι φιλικές αναμετρήσεις και να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Θα επαναλάβω γι’ ακόμη μια φορά πως το προπονητικό επιτελείο αναζητά κίνητρα καθημερινά για τους ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις αφού μέχρι τώρα αναλωνόμαστε σε φιλικά παιχνίδια και όχι σε αγώνα για το πρωτάθλημα».