Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα για την Δήμητρα Γιάννουλης

Η Δήμητρα Γιάννουλης αντιμετώπισε τον Αστέρα Τυρνάβου στο μοναδικό παιχνίδι για την Α’ ΕΠΣΛ που διεξήχθη την Κυριακή (9/10). Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 6-2. Ο Αστέρας στο 5’ είχε κάθετο δοκάρι με τον Πάσσιο και στ 17’ ο Μπαντής Γ. έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ.

Η Δήμητρα Γιάννουλης από πολύ νωρίς στο 10’ ύστερα από σέντρα του Χατζηγρηγορίου έκανε το 1-0 με τον Αμπατζίδη. Την απάντηση έδωσε ο Αστέρας στο 15’ μετά από κόρνερ του Τάκη, ο Γαλάνης με ανάποδο ψαλιδάκι το 1-1.

Στο 19’ η Γιάννουλη πήρε ξανά το προβάδισμα, όταν το πέναλτι κέρδισε ο Χατζηγρηγορίου και έκανε το 2-1. Στο 35’ ο Αστέρας έφερε το ματς στα ίσα, όταν ο Γκαραγκούνης Λ. κέρδισε το πέναλτι και ο Μπαντής Γ. έκανε το 2-2.

Στο 48’ ο Χατζηγρηγορίου έκανε το 3-2, στο 50’ και 57’ ο Γκαραγκούνης Λ. έχασε τετ α τετ, στο 80’ ο Κοταρέλας ύστερα από καταπληκτική προσπάθεια έκανε το 4-2, στο 85’ ο Χατζηγρηγορίου με σουτ το 5-2 και στο 89’ ο Σπανός με πλασέ έκανε το τελικό 6-2.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Μπάμπαλης, Μηνάς (16’ λ.τ. Καραγιώργος), Κουρούτσαλης, Εμμανουήλ, Θώμος, Χατζηγρηγορίου, Μανάκας (72’ λ.τ. Σπανός), Πατσιωτός (23’ λ.τ. Γκατζούλης), Κοταρέλας, Αμπατζίδης.

Αστέρας Τυρνάβου (Αποστόλης Κορομηλάς): Μπαντής Χ., Πάσσιος Α., Πάσσιος Β. (80’ Ισούφης), Λάζος, Γαλάνης, Γκαραγκούνης Χ. (70’ Φουντούνας), Καρακώστας (75’ Καραντζούνης), Τάκης, Γκαραγκούνης Λ., Μπαντής Γ., Τσακίρης Κ.

Διαιτητική τριπλέτα: Καρδούλας, Διαμάντης, Γκαραβέλης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ