Βαθμολογία

Σκίμπε: «Τα πάντα για να πάμε στην Ρωσία»

Στο γεγονός ότι η Εθνική ομάδα πρέπει να τα δώσει όλα για να βρεθεί στα τελικά του Μουντιάλ του 2018 στην Ρωσία στάθηκε ο τεχνικός της Γαλανόλευκης Μίκαελ Σκίμπε στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού (10/10) αγώνα με αντίπαλο την Εσθονία.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε στον αυριανό αντίπαλο, όπως και στον νέο του προπονητή, αλλά και την παρούσα κατάσταση της Εθνικής μας ομάδας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Μίκαελ Σκίμπε:

Για τον νέο τεχνικό της Εσθονίας: 

«Είναι πιο δύσκολο να προετοιμάσεις σωστά την ομάδα σου όταν ο αντίπαλος έχει άλλον προπονητή. Νέος τεχνικός σημαίνει νέες σκέψεις και ιδέες. Θα κάνει αλλαγές στην ομάδα που δεν τις περιμένεις απαραίτητα. Όταν έρχεται ένας νέος τεχνικός και κερδίζει το πρώτο ματς με 4-0 όλα δείχνουν πολύ καλά και δίνουν τόνωση και ψυχολογική αυτοπεποίθηση».

Για τον αντίπαλο και τον στόχο της Εθνικής:

«Η Εθνική Εσθονίας τα πηγαίνει καλά αλλά εμείς ως βασικό μας στόχο έχουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν μπορέσαμε να είμαστε στα γήπεδα της Γαλλίας και τώρα θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και όλοι μας για να βρεθούμε στα τελικά του Μουντιάλ».

Για την Εθνική στην παρούσα φάση:

«Θεωρώ πως κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος με τους βαθμούς και τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει. Οι παίκτες πρέπει να παραμείνουν κοντά ο ένας στον άλλο και να είναι πετυχημένοι. Είναι σκληρό όταν υπάρχει η ήττα. Πρέπει να παλέψουμε πολύ, να τρέξουμε πολύ και να πετύχουμε τον στόχο μας».