Βαθμολογία

Ζητά άμεσα 450.000 ευρώ από τη Σούπερ Λίγκα

Χρήματα εδώ και τώρα θέλει η Ένωση Β’ Εθνικής και τα ψάχνει από παντού…Το εξώδικο του διοικητικού φορέα στην Σούπερ Λίγκα εστάλη και παρουσιάζει μια σειρά εντυπωσιακών στοιχείων. Οι «μικροί» ρεαλιστικά ζητούν άμεσα από τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου 450.000 ευρώ, ώστε να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη οικονομική αξίωση της Ένωσης Β’ Εθνικής… Και αυτό διότι ο πρόεδρος του φορέα Στέλιος Σφακιανάκης υιοθέτησε τελικά την άποψη του Γιάννη Αβραντίνη της Καλλιθέας, όπως αυτή ειπώθηκε στο Δ.Σ. της προηγούμενης Δευτέρας (3/10) και αξιώνει από τη Σούπερ Λίγκα αποζημίωση σχεδόν 12 εκατ. ευρώ με αφορμή τη μη εφαρμογή του νόμου περί βοήθειας προς τη Β’ Εθνική και συσσωρευμένες οφειλές της τελευταίας πενταετίας. Βέβαια ο παράγοντας της αθηναϊκής ομάδας υποστηρίζει ότι δεν θα πρέπει να ξεκινήσει καν το πρωτάθλημα αν δεν εισπραχθούν αυτά τα χρήματα, αλλά αυτό είναι μάλλον άτοπο.

Φυσικά το… παραπάνω αστρονομικό ποσό (για την ακρίβεια είναι 11.310.000 ευρώ) δεν έχει καμία τύχη εφαρμογής από τη διοργανώτρια της μεγάλης κατηγορίας ακόμα και αν το όλο ζήτημα φτάσει στη Δικαιοσύνη, καθώς δεν υπάρχει στη νομοθεσία συγκεκριμένη οικονομική οριοθέτηση της ενίσχυσης της Σούπερ Λίγκας στη «μικρή» λίγκα.

a-sports.gr