Βαθμολογία

Τα Τρίκαλα το θεσσαλικό ντέρμπι

Υπό το βλέμμα περίπου 1.200 φιλάθλων, τα Τρίκαλα επικράτησαν 3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας σε σαββατιάτικη (8/10) φιλική αναμέτρηση. Ένα λεπτό χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι για να ανοίξουν το σκορ με κοντινή προβολή του Μίνγκα και να πάρουν τα ηνία του ματς από τα… αποδυτήρια.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ισορρόπησε, πάντως, το ματς και απείλησε στο 15’ με κοντινή κεφαλιά του Σμίλτου (μπλόκαρε ο Σιδεράκης), προτού ο Λεάντρο διπλασιάσει το προβάδισμα των Τρικάλων με βολέ, έπειτα από κόρνερ στο 19’.

Ο Μίνγκας είχε τη «χρυσή» ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα φιλοξενούμενα δίχτυα, όταν με τη συμπλήρωση 30 λεπτών δεν τη βρήκε σωστά προ κενής εστίας.

Έκτοτε, μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, η ΑΣΑ πήρε τα ηνία, έστειλε την προειδοποιητική βολή στο 34’ με σουτ του Μπιτέλη και μείωσε στο 36’ με πέναλτι του Φέτση.

Κόντρα στη ροή του αγώνα και αφού οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν ευκαιρίες με τους Κισκαμπάνη (κοντινή κεφαλιά στο 57’) και Καραγιάννη (σουτ στο 59’), τα Τρίκαλα πήραν ξανά… μαξιλαράκι ασφαλείας με δυνατό σουτ του Ριζογιάννη στο 64’.

Οι συνεχείς αλλαγές δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να βρουν ρυθμό και κατ’ επέκταση να δημιουργήσουν, με συνέπεια το τελευταίο ημίωρο να αποδειχθεί ανιαρό.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης (80’ Παπαδόπουλος), Νιάρος (69’ Γκόλιας), Ριζογιάννης, Βέρτζος (80’ Παπαπαναγιώτου), Πίντο (60’ Σαρακατσάνος), Μουμίν (75’ Δουκάκης), Σερτζίνιο (84’ Φατιόν), Χασομέρης (60’ Γιαννιτσάνης), Κουσκουνάς (75’ Ίλιτς), Στεφάνοβιτς (84’ Στογιάνοβιτς), Μίνγκας (69’ Νικολακάκης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος (46’ Πρίφτης), Καραγιάννης (69’ Μαϊγκά), Τζάνης (46’ Ζδράβος), Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης (75’ Μοσχάκης), Μπλέντι, Τσιλούλης (46’ Τσόπελας), Τζέκος (46’ Υφαντής), Μπιτέλης (87’ Ελ Σαΐντ), Ντιατά (80’ Βουκουμάνοβιτς).

Πηγή ΦΩΤΟ: goaltrikala.gr