Βαθμολογία

Στο 92’ νίκη για τον Αετό Μακρυχωρίου

Ο Αετός Μακρυχωρίου κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη νίκη απέναντι στον έτερο Αετό της Αμυγδαλέας με σκορ 2-1.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Το παιχνίδι από τα πρώτα κιόλας λεπτά ήταν πολύ δυνατό και όμορφο και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο η Αμυγδαλέα ήταν εκείνη που είχε τον έλεγχο, όμως στο 45’ το Μακρυχώρι μπήκαν μπροστά στο σκορ.

Στο 7’ το σουτ του Γκαραλιάκου πέρασε πάνω από την εστία και στο 30’ την ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Κουρούκα. Πολύ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για την Αμυγδαλέα στο 30’ όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Αντωνόπουλος, πήρε ο Χατζηϊωαννίδης, έκανε τη σέντρα, το πρώτο σουτ ο Κουρούκας, έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί και το δεύτερο ο Δημητρέλης που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 36΄πολύ καλό σουτ του Δημητρέλη πέρασε άουτ και στο 45’ ο Τίκος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκαμπέτας με κεφαλιά το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το σκορ και η Αμυγδαλέα ήταν εκείνη που πάλευε για την ισοφάριση. Στο 55’ σουτ καλό σε κίνηση του Αντωνόπουλου έβγαλε σε κόρνερ ο Πουτσιάκας και στο 76’ ο Ανδριανόπουλος πήρε τη μπάλα και έδωσε στον Κουρούκα ο οποίος έκανε το 1-1.

Στο 85’ δύο σουτ από Τέα και Πάσιο δεν βρήκαν εστία και στο 92’ την κάθετη μπαλιά έκανε ο Μπουζώνας στον Πάσιο και αυτός από πλάγια θέση ψηλοκρεμαστό σουτ και το τελικό 2-1.

Αετός Μακρυχωρίου (Γιάννης Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Τζίκα, Τίκος, Μπουζώνας, Γκαμπέτας, Παυλόπουλος, Κουσιάς (35’ Φούντας), Τέας, Χριστιανίδης (64’ Τζαβάρας), Γκαραλιάκος (43’ Δάσσιος), Πάσιος.

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Χατζηϊωαννίδης, Ευαγγελούλης (70’ λ.τ. Μπάρδας), Πολύζος, Γραμμένος, Ανδριανόπουλος, Δημητρέλης (46’ Λουκανίκας), Υφαντής, Κουρούκας, Κορλός (58’ Καρβούνης), Αντωνόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Στάϊκος, Τσαπράζης Β.  

Επιπλέον εικόνες από το παιχνίδι…