Βαθμολογία

Ένταση και πολλά παράπονα στη Νέα Πολιτεία!

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, η Λάρισα 2012 κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει τη νίκη με σκορ 2-3 απέναντι στην Αστραπή Νέας Πολιτείας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, όσον αφορά την ποιότητα του ματς, παρόλα αυτά είχε πολύ ένταση και ουσιαστικά όλα κρίθηκαν στη φάση του 79’ όπου ο διαιτητής Γρηγοριάδης με τις αποφάσεις του δημιούργησε ένταση και σίγουρα πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από πλευράς γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα ο παίκτης της Νέας Πολιτείας Αλεξανδρής έκανε φάουλ τον Μάντζα Α., με τον τελευταίο να απωθεί τον Αλεξανδρή και τον διαιτητή που ήταν κοντά να δείχνει αρχικά την κίτρινη κάρτα στον Αλεξανδρή για το φάουλ και εν συνεχεία να του δείχνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και την δεύτερη κίτρινη (λογικά για διαμαρτυρία), γεγονός που «άναψε τα αίματα».  

Ο διαιτητής Γρηγοριάδης στη συγκεκριμένη φάση εσφαλμένα δεν απέβαλε τον Μάντζα Α. για απώθηση, χαρακτηριστικά δεν του έδειξε ούτε κίτρινη κάρτα! Από εκείνο το σημείο και μετά δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο και η ένταση ήταν μεγάλη.

*Από την διοίκηση της Αστραπής μας ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Η ομάδα δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα στους διαιτητές. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα ανεχόμαστε αλλοίωση αποτελέσματος. Επίσης στη φάση του τρίτου γκολ της Λάρισας 2012, ο παίκτης της εν λόγω ομάδας που εκτέλεσε το αράουτ πήγε 10 μέτρα παρακάτω από το σημείο που έπρεπε χωρίς να τον αποτρέψει ο βοηθός Γκαρέλης».  

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος στο 3’ ο Μπελάγιας εκτέλεσε το φάουλ, την κεφαλιά πήρε ο Βενέτης και ο Χασιώτης με ανάποδο ψαλιδάκι έκανε το 1-0. Στο 28’ ο Βενέτης εκτέλεσε το φάουλ, σε κόρνερ ο κίπερ. Στο 39’ από κόρνερ, ο Κόκκινος είδε την μπάλα να καταλήγει δίπλα από την εστία της Αστραπής.

Στο 64’ με κεφαλιά του Παναγιώτη Φλώρου η Λάρισα 2012 έκανε το 1-1, ύστερα από σύγχυση μέσα στην περιοχή. Στο 68’ ο Καλτσάς βρέθηκε στην αντεπίθεση, βγήκε τετ α τετ και έκανε το 2-1. Στο 73’ ο Τσιάκος είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους. Στο 82’ ο Παναγιώτης Φλώρος με κεφαλιά έκανε το 2-2. Στις καθυστερήσεις ο Τσιάκος έκανε την ολική ανατροπή με σκορ 2-3 από κοντά.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφές): Βακουφτσής, Γιαγιάκος, Χασιώτης, Παπαμάνος, Μούτσιος, Κολιοφούτης, Μπαντζέλας, Βενέτης, Μπελάγιας (77’ Αλεξανδρής), Καλτσάς (70’ Ραπάτσος), Ζαφειρούλης (50’ Ρουσσάς).

Λάρισα 2012 (Νίκος Αργυρούλης): Γεωργούλας  Μ., Φλώρος Αν. (57’ Μάντζας Α.), Κόκκινος (46’ Σκέντζας Ε.), Φλώρος Παντ., Φλώρος Παναγ., Κίτσιος, Γεωργούλας Θ., Στρατής, Τσιάκος, Ταστεμερίδης (21’ Κίτσιος Παν.), Φλώρος Β.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Κοτούμπας, Γκαρέλης.

Επιπλέον εικόνες από το παιχνίδι…