Βαθμολογία

Συγχαρητήρια Κοντονή σε Κορακάκη

Η Άννα Κορακάκη, το "χρυσό" κορίτσι στην σκοποβολή, μετά τα δυο μετάλλια της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κατέκτησε ακόμα δυο μετάλλια στο παγκόσμιο κύπελλο που έλαβε χώρα στην Μπολόνια.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο και έκανε περήφανη την Ελλάδα για ακόμα μια φορά με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή να προβαίνει σε συγχαρητήρια δήλωση για την νεαρή αθλήτρια.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Σταύρου Κοντονή:

«Η Άννα Κορακάκη συνεχίζει να κρατά στην κορυφή του κόσμου την ελληνική σημαία και να μας κάνει όλους υπερήφανους. Μετά τη διπλή ανεπανάληπτη επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κατέκτησε δύο μετάλλια και στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μπολόνια.

Της αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια και η τιμή όλων των Ελλήνων, δεδομένου πως πέραν των αγωνιστικών επιτυχιών της, καταφέρνει να επιδεικνύει αξιοθαύμαστη σταθερότητα και να παραμένει στη διεθνή κορυφή, στοιχείο που χαρακτηρίζει τις μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού. Για μια ακόμα φορά "εύγε" στην χρυσή Άννα και τον προπονητή και πατέρα της Τάσο Κορακάκη».