Βαθμολογία

Γκούμας: «Η Εθνική χρειάζεται δίπλα της τον κόσμο»

Η Εθνική χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της όπως υποστήριξε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94.6 ο νυν τεχνικός της Εθνικής Νέων Γιάννης Γκούμας και πρωταθλητής Ευρώπης με την Γαλανόλευκη το 2004.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Λαρισαίου προπονητή:

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, όπως όλα της Ελλάδας με την Κύπρο. Χρειάζεται συγκέντρωση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Οι Κύπριοι απέναντι στις ελληνικές ομάδες υπερβάλλουν εαυτό και θέλουν να αποδείξουν πως η απόσταση δεν είναι μεγάλη. Άλλωστε έχουν κάνει άλματα προόδου στο ποδόσφαιρό τους τα τελευταία χρόνια. Η νίκη είναι αναγκαία για την Εθνική, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι σε Βέλγιο και Βοσνία που είναι οι άμεσοι ανταγωνιστές μας για τις δύο πρώτες θέσεις».

«Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο δίπλα από το πρώτο λεπτό κι αν κάτι δεν πάει καλά στη διάρκεια του αγώνα θα πρέπει το κοινό να βοηθήσει. Γίνεται μια νέα αρχή με τον κύριο Σκίμπε και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Ευελπιστώ πως με τις επιτυχίες των τωρινών παιδιών η Εθνική θα ξαναβρεθεί στο προσκήνιο».