Βαθμολογία

Οι αναμετρήσεις της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου

Την ομάδα της Κύπρου αντιμετωπίζει η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018 με στόχο την δεύτερη νίκη της.

Πέραν όμως της αναμέτρησης αυτής σήμερα (7/10) περιλαμβάνονται ακόμα οκτώ παιχνίδια, τα δυο του ομίλου της Εθνικής, συν οι αγώνες του 1ου και του 2ου ομίλου με ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Για τον όμιλο της Εθνικής μας ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι του Βελγίου με την Βοσνία, με την παρέα του Αζάρ να θέλει την νίκη προκειμένου να αποδείξει ότι δίκαια είναι φαβορί του ομίλου, ενώ ένα θετικό αποτέλεσμα θέλει και η ομάδα της Βοσνίας για να βγάλει με θετικό πρόσημο την εκτός έδρας αυτή αποστολή. Στο άλλο ματς η Εσθονία υποδέχεται το αδύναμο Γιβραλτάρ.

Για τον 1ο όμιλο τα τρία φαβορί του ομίλου Γαλλία, Σουηδία και Ολλανδία θέλουν τις νίκες με την δευτεραθλήτρια Ευρώπης και τους "οράνιε" να παίζουν εντός με Βουλγαρία και Λευκορωσία αντίστοιχα, ενώ η Σουηδία δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα στο Λουξεμβούργο.

Τέλος για τον 2ο όμιλο η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία υποδέχεται την αδύναμη Ανδόρα, ενώ ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ουγγαρίας με την Ελβετία δυο ομάδων που έδωσαν το παρών στο τελευταίο Euro και θέλουν να πράξουν το ίδιο και στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Το τρίτο ματς του ομίλου είναι το Λετονία - Νήσοι Φερόε.

Αναλυτικά όλες οι σημερινές αναμετρήσεις:

8ος όμιλος

21:45

Βέλγιο - Βοσνία

Ελλάδα -  Κύπρος

Εσθονία – Γιβραλτάρ

1ος όμιλος

21:45

Γαλλία - Βουλγαρία

Λουξεμβούργο - Σουηδία

Ολλανδία - Λευκορωσία

2ος όμιλος

21:45

Ουγγαρία - Ελβετία

Λετονία - Νήσοι Φερόε

Πορτογαλία - Ανδόρα