Βαθμολογία

Για το 2/2 η Εθνική

Την ομάδα της Κύπρου αντιμετωπίζει σήμερα (7/10) το βράδυ η Εθνική μας ομάδα στο "Γ. Καραϊσκάκης για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται τους Κύπριους σε αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον ΣΚΑΪ και το OTE Sport 1.

Οι διεθνείς του Μίκαελ Σκίμπε μετά το 4-1 της πρεμιέρας στο Γιβραλτάρ θέλουν την νίκη κόντρα στην Κύπρο του Αντρέα Αβραάμ, αλλά και στον αγώνα της Δευτέρας με την Εσθονία προκειμένου να κάνουν το 3/3, να έχουν 9 βαθμούς και να πάνε με άλλον αέρα στα τρία επόμενα δύσκολα παιχνίδια με Βοσνία (εντός), Βέλγιο (εκτός) και Βοσνία (εκτός) παιχνίδια στα οποία θα παιχτεί και η πρόκριση.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Σκίμπε θέλει από τους παίκτες του πιεστική άμυνα, ιδανική μεσαία γραμμή και σίγουρες επιλογές στα χαφ για να μην βρεθεί χώρος στον αντίπαλο, ενώ αν μπορούμε να κάνουμε μια προσέγγιση στην ενδεκάδα αυτή λογικά θα έχει Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Χολέβας αριστερά και τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο στα στόπερ.

Από κει και πέρα στη μεσαία γραμμή ο Μανιάτης με τον Σταφυλίδη θα είναι αμυντικά χαφ, με τους Φορτούνη, Μπακασέτα και Μάνταλο να είναι μπροστά τους και πίσω από τον Μήτρογλου που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.