Βαθμολογία

Μπράντλεϊ: «Όλοι είναι σημαντικοί»

Την αξιοποίηση όλων των ποδοσφαιριστών που έχει στη διάθεσή του θα επιδιώξει ο νέος προπονητής της Σουόνσι Μπομπ Μπράντλεϊ, σκοπεύοντας με αυτόν τον τρόπο να φτάσει στην επίτευξη των φετινών στόχων της ομάδας.

Ο Αμερικανός τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στο τιμόνι του συλλόγου, καλείται να διαχειριστεί το υπάρχον έμψυχο υλικό και να επαναφέρει τους «κύκνους» στο δρόμο των επιτυχιών, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Άρσεναλ στις 15 Οκτωβρίου.

«Όλοι οι παίκτες θα έχουν το ρόλο τους και όλοι είναι σημαντικοί. Θέλω να δουλέψουμε συλλογικά και στα πρότυπα μιας μεγάλης ομάδας. Η αμέσως επόμενη περίοδος έχει να κάνει με την ανάκτηση της χαμένης αυτοπεποίθησης» ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας μερικές σκέψεις του για τον τρόπο που επιθυμεί να δει την ομάδα του να αγωνίζεται.

«Θα ήθελα να κυκλοφορούμε τη μπάλα γρήγορα. Μου αρέσει το καλό passing game. Επίσης είναι σημαντικό να αντιδράμε σωστά όταν θα χάνουμε τη μπάλα. Όλα είναι θέμα ομαδικότητας και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε» τόνισε μεταξύ άλλων ο 58χρονος κόουτς.