Βαθμολογία

Κέιχιλ: «Δεν έχω λόγο να απολογηθώ»!

Την τακτική της… αντεπίθεσης επέλεξε ο Γκάρι Κέιχιλ για να απαντήσει σε όσους τον έκριναν σκληρά μετά τα λάθη του στις τελευταίες αναμετρήσεις της Τσέλσι! «Απολογούμαι στον εαυτό μου, σε κανέναν άλλον», τόνισε μεταξύ άλλων ο Άγγλος αμυντικός.  

Ούτε επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, ούτε να αιτιολογηθεί… Ο Κέιχιλ παραδέχτηκε τα λάθη του, τα οποία κόστισαν βαθμούς στην Τσέλσι, όμως - όπως επεσήμανε- δεν θα δώσει… λογαριασμό σε κανέναν, παρά μόνο στον εαυτό του!

«Δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας, δεν ακούω τίποτα. Οι μόνοι άνθρωποι στους οποίους πρέπει να αποδείξω την αξία μου είναι ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Για εμένα η εμφάνιση μου στον αγώνα με την Σουόνσι. Έπαιξα καλά και ήμουν χαρούμενος», τόνισε αρχικά ο πολύπειρος σέντερ μπακ και πρόσθεσε:

«Από τότε όμως έκανα ορισμένα μεγάλη λάθη. Όλοι ξέρουν πως όταν στο ποδόσφαιρο κάνεις τέτοια λάθη, θα μείνουν. Δεν είμαι χαζός… Αντίθετα, εάν γίνουν λάθη στα μεγάλα ματς, ξαφνικά αρχίζει η καταστροφολογία και ο μηδενισμός.

Τα λάθη μου, όσο ανόητα και αν είναι, άλλο τόσο εύκολο είναι να διορθωθούν. Ο πρώτος κριτής για μένα είναι ο εαυτός μου. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να συμβαίνει. Για αυτό άλλωστε έφτασα να βρίσκομαι εδώ που είμαι σήμερα. Πριν έρθω στην Τσέλσι δούλευα σκληρά για 10 χρόνια, επομένως - ναι- πάντα παρακολουθούσα τον εαυτό μου. Δεν έχω κανένα λόγο να απολογηθώ σε κανέναν. Κοιτάζω μόνο πώς να βελτιώνομαι».