Βαθμολογία

Γιαλιάς: «Από αναβολή σε αναβολή»

Τους πάντες στη Β' Εθνική έχουν κουράσει οι διαρκείς αναβολές της έναρξης του πρωταθλήματος. Έχουμε μπει στον Οκτώβριο και οι ομάδες είναι αναγκασμένες ακόμα να δίνουν φιλικά.

Από αυτό έχουν πληγεί οι πάντες... Οι παίκτες θα καούν σε λίγο, οι προπονητές πονοκεφαλιάζουν για το πώς θα τους κρατήσουν φρέσκους και οι πρόεδροι βλέπουν το προϊόν να υποβαθμίζεται και στο ταμείο να μην μπαίνουν χρήματα όσο δεν ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Ένας εξ αυτών, ο Γιώργος Γαλιάς, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσα γίνονται μέσω facebook τονίζοντας πως «για να πάρουμε 10 δραχμές χάσαμε 50».

Αναλυτικά τι έγραψε ο πρόεδρος των Τρικάλων: «Από αναβολή σε αναβολή το πρωτάθλημα της football league και όλα αυτά για να πάρουμε 10 δραχμές από χορηγούς.. δεν έχουν καταλάβει μερικοί ότι για να πάρουμε αυτές τις 10 δραχμές χάσαμε 50 με τις αναβολές γιατί οι παίχτες προπονητές παράγοντες πρέπει να πληρωθούν και ήδη μπαίνουμε στον δεύτερο μήνα... Πάλι καλά που υπάρχει το Κύπελλο Ελλάδας να δούμε λίγο αυτό που αγαπάμε...».