Βαθμολογία

Παλιγγίνης: «Στόχος να καθιερωθεί η ομάδα στην κατηγορία»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα sport365.gr της Μεσσηνίας παραχώρησε ο τερματοφύλακας του Τσικλητήρα Πύλου Χρήστος Παλιγγίνης, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην εκτός έδρας ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Φωστήρα, τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΟ Βάρδας, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο «στόχος είναι να καθιερωθεί η ομάδα στην κατηγορία».

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

«Γνωρίζαμε εξαρχής πως ήταν ένα δύσκολο ματς σε μια δύσκολη έδρα. Είχαμε διαβάσει όμως πάρα πολύ σωστά το παιχνίδι μαζί με τον προπονητή μας και είπαμε χωρίς φόβο να μπούμε να παίξουμε το παιχνίδι μας γνωρίζοντας όλες βέβαια τις δυσκολίες. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά, πήραμε βαθμό και προχωράμε».

-Η ομάδα δείχνει μια δυναμική και αποκτά και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για την κατηγορία…
«Αυτό που έχουμε πει με τον προπονητή είναι παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι και αυτό νομίζω είναι κάτι που φαίνεται. Στόχος είναι να καθιερωθεί η ομάδα στην κατηγορία, να την γνωρίσει ο κόσμος και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει»

-Και την επόμενη Κυριακή, η επιστροφή στην Πύλο;
«Είναι κάτι που το περιμένουμε και του θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε δει το γήπεδο, πρόκειται για στολίδι. Είναι πολύ καλό για την ομάδα να αγωνίζεται στην φυσική της έδρα».

-Οπότε με Βάρδα θα είναι γιορτή;
«Έτσι προσπαθούμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι. Να το ευχαριστιόμαστε πάνω απ΄ όλα και να κάνουμε αυτό που πρέπει».

-Έχεις εμπειρίες από Εθνικές κατηγορίες. Που πιστεύεις πως μπορεί να φτάσει η ομάδα;
«Εμείς ως στόχο έχουμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Τώρα το που θα φτάσει η ομάδα δεν ξέρω. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και αυτό που είπα, να καθιερωθεί η ομάδα σ΄ αυτή την κατηγορία…»