Βαθμολογία

«Πάθος για την άνοδο!»

Ένα πράγμα έχουν ενόψει της νέας σεζόν στο μυαλό τους στον ΟΦΗ και δεν είναι άλλο από την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό ξεκαθάρισε και στις δηλώσεις του στο ofi1925.gr ο 28χρονος αμυντικός των Κρητικών Βασίλης Βαλλιάνος.

Αρχικά ανέφερε ότι «το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα βελτιώνεται, απο παιχνίδι σε παιχνίδι. Γίνεται σκληρή δουλειά στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και αυτό πρέπει να το ξέρουν όλοι. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ δουλεύουμε καθημερινά πάρα πολύ για να τα καταφέρουμε».

Για το πιο σημαντικό στοιχείο του φετινού ο ΟΦΗ, ο Βαλλιάνος σημείωσε πως «το πάθος που έχουν όλα τα παιδιά για την διάκριση, είναι το στοιχείο, το οποίο για μένα είναι το πιο σημαντικό. Ολα τα παιδιά έχουν τεράστιο κίνητρο για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα και να ανέβει κατηγορία».

Για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Football League καθυστερεί να ξεκινήσει, ο ίδιος θεωρεί ότι «είναι κακό ότι δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα, αλλά απο την άλλη, δενόμαστε σαν ομάδα, όλο και πιο πολύ, γιατί είναι πολλά τα νέα πρόσωπα».

Ενώ για τα πολλά φιλικά που έχει δώσει ο ΟΦΗ, επισημαίνει πως «σίγουρα είναι κάτι που δεν το περιμέναμε. Ομως πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα, όταν έρθει αυτό. Είμαι σίγουρος για αυτό, γιατί δουλεύουμε πολύ. Θα είμαστε πανέτοιμοι».

Για τη δική του παρουσία, υπογράμμισε πως «είμαι καλά, είμαι υγιής. Είμαι πάντα στην διάθεση του προπονητή, να δωσω το 100%. Εγώ αυτό που έχω να κάνω, είναι να είμαι ετοιμοπόλεμος. Για μένα, σημασία έχει να κερδιζει η ομάδα».