Βαθμολογία

Παραιτήθηκε η διοίκηση της Προοδευτικής

Από κοινού ανακοίνωση με την οποία κάνουν γνωστή, την αποχώρηση τους από την διοίκηση της Προοδευτικής, εξέδωσαν οι Νίκος Λεμονής και Βασίλης Κατσαρός.

Αμφότεροι τονίζουν ότι η απόφαση τους είναι οριστική και αμετάκλητη, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν θα σταθούν εμπόδιο σε οποιονδήποτε υποψήφιο επενδυτή, θελήσει να ασχοληθεί με την ομάδα, ενώ μεταξύ άλλων ευχαρίστησαν τον κόσμο της ομάδας για την συνεργασία που είχαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από μια μεγάλη προσπάθεια που κάναμε, στο διάστημα που είμαστε στην διοίκηση της Προοδευτικής, ξοδεύοντας αρκετά χρήματα, χρόνο, κόπο, ξεπερνώντας αρκετά σημαντικά προβλήματα και επαναφέροντας την ομάδα στις Εθνικές Κατηγορίες, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο της Προοδευτικής την παραίτηση της διοίκησης μας.

Μια απόφαση που πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη, αφού υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Ασφαλώς και δεν θα αφήσουμε την ομάδα στο έλεος του Θεού, για αυτό θα δώσουμε ένα χρονικό περιθώτιο 20 ημερών σε όποιον ή όποιους θέλουν να αναλάβουν το σύλλογο να το κάνουν γνωστό.

Δηλώνουμε ότι δεν έχουμε καμιά απαίτηση, ίσα – ίσα είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε στην ομαλή διάδοχη της διοίκησης του συλλόγου μας. Καλοπροαίρετα θα χαρούμε πολύ να υπάρξουν άνθρωποι που θα βοηθήσουν την Προοδευτική, και γιατί όχι θα μπορέσουν να κάνουν περισσότερα πράγματα από αυτά που έκανε η διοίκηση μας.

Όμως η απόφαση μας να αποχωρήσουμε είναι ξεκάθαρη και αμετάκλητη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον αγνό φίλαθλο κόσμο της Προοδευτικής, τα παιδιά της NO GATE που μας στήριξαν στο διάστημα που είμαστε στην ομάδα

ΥΓ:Εμείς είμαστε και θα είμαστε Προοδευτικάνοι».